Kunic reži ?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Kunic reži ?

PostPostao/la Mary » sri stu 10, 2010 17:14 pm

Imam utisak da moj mali rezi i to bas rezi skoro kao pas svaki put kad cistim metlom .
Trci oko nje i ispusta taj cudan zvuk . Posto sam cula da te zvukove proizvodi SAMO dok metem , dakle i metla u to vreme proizvodi zvukove ne znam bas lepo da objasnim sta je to , ali najslicnije je rezanju psa ...
Mnogo mi je bio smesan ;D Nikad nisam mislila da kunic moze da rezi ... ?
Definitivno mnogo mrzi metlu i BUKVALNO je napada svaki put kad je vidi ... :blink: Ali ovo za rezanje me je jako iznenadilo kad sam cula pre par nedelja ....
Mary
Super Zek
Super Zek

Re: Kunic reži ?

PostPostao/la dHarma » sri stu 10, 2010 18:06 pm

Dok Mia nije dosla kod mene nisam ni ja mislila..
ali ona bukvalno rezi svaki put kad joj nesto zasmeta, bilo to kad namestam kavez do onoga kad pomerim stolicu a njoj se to ne svidja i ako me samo posmatra sa drugog dela sobe..
Samo sto ona i cvili, bas kao kuce.. kad hoce da privuce paznju ili kad ne dobije ono sto hoce..
a sve je to pocelo sa ulaskom u pubertet.. :rolleyes:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » sri stu 10, 2010 18:11 pm

Mnogo mi je cudnoooo to ;D
Joj ja mog nisam cula da cviliiii ... Jedine zvukove koje je do sada ispustao je stucanje pre dva dana .. I to rezanje ;D ;D Ja bi se uplasila da pocne da cvili :zekoo10:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vedi08 » sri stu 10, 2010 18:36 pm

moja moli ne ispusta takve zbukove, ali kad metem isto napada metlu :D
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » sri stu 10, 2010 18:39 pm

I moja Csilla, ali kod nas je to igra, a ne mržnja prema metli. :D
I isto ne reži...
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mary » sri stu 10, 2010 20:41 pm

Kod nas je prava pravcata mrznja ... Zeka postane zao ;D
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » čet stu 11, 2010 20:12 pm

Aaaaaaa , danas se bas puno culo rezanje ... I napadao je metlicu mnogo . To je ona mala najmanja metlica sa dzubrovnikom ... Ne znam zato je toliko mrzi ... Mala mala mala ... Skuplja njegove kuglice :belj:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » sub stu 13, 2010 20:11 pm

"Lupanje nogama o pod – kunic je uplasen, ljut ili vam zeli reci da je tu opasnost (po njegovoj prosudbi)"
Moj zeka spava i iz cista mira se zaleti po sobi onda stane udari nogicom dva puta o pod , i bas jako udari , posto se bas jako cuje ... I zbrise iza kreveta ... Ali nista strasno mu se ne desava , samo se izlezava ili spavka , dok sam ja na kompu , i ima taj trip od jednom se jako puno uplasi/naljuti , sta vec ... Bas me je zbunio ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Emma » ned stu 21, 2010 12:04 pm

ja sam bas razmisljala sta mu znaci to lupanje nogom,ahahhahahaah,onak u zaletu lupi i ode ispod kreveta,a rezanje, to svakodnevno kad mu nesto ne odgovara rezi:ciscenje kaveza npr,posvadja se s metlom pa ju uzima u usta i baca :zekoo6: kad ga ocu mazit a on pava...itd
Emma
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned stu 21, 2010 15:40 pm

Oni čuju mnogo bolje od nas i osjete mirise. Sigurno ne lupa iz čistog mira, sigurno mu nešto zasmeta kada to napravi
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Mary » sub stu 27, 2010 12:41 pm

A kad zna da radi nesto "lose" i ja u tom trenutku udjem u sobu on brzinom svetlosti shibne pod krevet , mnogo mi je smesan , sam sebe odaje ... :zeko5:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ars » sub stu 27, 2010 13:46 pm

da, ja ne bih baš ignorirala to lupanje zadnjim nogama, to rade kad ih nešto zaista plaši, ne onako malo, nego prilično. a za odavanje kad nešto skrivi... haha, moja dođe pa mi liže ruke, to je njen način ispričavanja, i odmah znam da je kriva nešto. što se režanja tiče, vjerojatno ga metla nervira jer je velika i grebe po podu, pa ga to uznemirava, možda se boji da ćeš njega pokupiti, ili mu je jednostavno neugodan zvuk tog grebanja. probaj mesti dok on nije u blizini, očito to ne voli.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » sub stu 27, 2010 23:08 pm

Metlica je stvarno malena . Ma ne voli je jer njome skupljam sve sto on "napravi" kuglice , prosutu hranu , seno itd.
http://www.youtube.com/watch?v=Y-Y2X1ZTYXA
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vedi08 » sri pro 01, 2010 18:26 pm

pa on stvarno proizvodi neki cudan zvuk, probaj ga ne provocirat metlom, mozda mu bude manje smetala
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Foxy » sri pro 01, 2010 21:14 pm

Ovo mi je tako poznato. Ima i ja doma jednu režalicu... Najviše je ljuti kad je ne puštam u spavaće sobe pa me napada po nogama, pokušava ugristi i reži...
Također ne voli metlicu pa pokušavam očistiti što brže da je ne uznemiravam, i dam joj jesti dalje od mjesta na kojem čistim. Pokušavam je što manje ljutiti.
Zamišljam kako bi meni bilo na njenom mjestu. :zmirko:
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan