Ponasanje nakon kastriranja

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Ponasanje nakon kastriranja

PostPostao/la Antisha » pet pro 07, 2007 23:57 pm

Bok! Zanima me kako dugo nakon kastriranja treba da se zec "smiri", jer je moj prije 1 tj kastriran, a ponasa se kao i prije. Jel se bude to uopce promjenilo jer i dalje divlja i neda mi spavati po noci????

I sto se uopce mjenja u njihovom ponasanju?

Unaprijed hvala!

:nowink:
Angie
Antisha
Kunić
Kunić

PostPostao/la Pinky and D`brain » sub pro 08, 2007 0:04 am

zecu se mozda malo smanji spolni nagon i mozda se malo smiri al ako je zec ziv on je ziv. ako je skakao i rasturao i grizao gajbu i lupao prije kastriranja on ce skakat i rasturat i gristgajbu i lupat i poslije.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la mustra » sub pro 08, 2007 1:13 am

varaš se, neki kunići se jako puno promijene nakon kastiranja a neku uopće ne .
Ovisi jeli muško ili žensko
ako je muško 2-3 dana i ko nov je a ako je cura oko tjedan dana
ako se nije niš promijenio onda niti nebude :D
mustra
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la TENK » sub pro 08, 2007 1:58 am

kunic je 6 tjedana nakon kastracije jos u stanju napraviti bebe. dakle, to nek vam bude dovoljan pokazatelj da te promjene u ponasanju ne dolaze prek noci. stvar je u hormoncekima koji nemogu samo tak nestat nakon kastracije. a kaj se tice seksualne zelje ona polako blijedi kroz nekoliko mjeseci. (oko 3)
tak da ja ovdje neznam kaj konkretno podrazumijevas pod promjenama u ponasanju, ali pouka je jasna- imaj strpljenja.

a zeko ti mozda divlja samo zato kaj nije dovoljno pusten. ak si mislio da kastracijom dobivas ucinak plisane igracke- prevario si se malo. tenk nije izgubio nista od zivosti :wub:
I'm cute. You're not.
Seems so unfair...
TENK
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Andie » sub pro 08, 2007 13:32 pm

Joj ja sam se najvise bojala da ce se smiritit :D isto je kastriran prije tjedan dana i jos uvijek luduje, skace :D joj, to mi je tako drago :wub:
citala sam da se neki ljute na svoje vlasnike nakon kastracije i toga me bilo najvise strah al on se i dalje mazi kao i prije, ako ne mozda cak i vise :srce:
Andie
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekica_poopy » sub pro 08, 2007 14:55 pm

hihihi ma osobnost je osobnost. taj dio se ne mjenja. ne znam kakav je bongo bio prije kastracije al koliko sam cula on je uvijek bio miran, prestalo je samo zapisavanje.
poopy, bila vrag, ostala vrag. promjena je jedino to sto je sad maznija i sto nema napadaje vezane uz tjeranje. ali i dalje se penje na luster, naganja vragove po stanu, brunda na mene ak joj nesto nije po volji ;D
tako da nema brige :)
istina je da se oni s godinama malo smire i uzobilje, al tako je sa svim bicima :)
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko Simba » sub pro 08, 2007 17:31 pm

Ma nama je Puki bio dobrica i postao još veća, a Njuška je bio živ i jaaako seksualno nabrijan i stalno napaljen. Trebalo je skoro tri mjeseca nakon kastracije da ga sasvim prođe to njegovo seksualno ludilo, ali još uvijek je živ kao i ranije :)
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zeka » ned pro 09, 2007 11:35 am

ovisi od zekaca do zekaca, zipolini je bio dobrica i osto, samo sto ne naskace vise zeku :)))
Zeka
Zečić
Zečić

PostPostao/la moxa » ned pro 09, 2007 19:40 pm

Dusko je jednako blesav i jednako drag kao i prije, sad je 6 tjedana od kastracije... Loli je jos frisko, ljuta je na mene za poludit!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan