Domaće sijeno

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Domaće sijeno

PostPostao/la thorapluto » sri lis 03, 2012 11:35 am

Eto, ako nekome mogu pomoći savjetom, dečko i ja smo našli bale domaćeg livadnog sijena preko njuškala. Vrlo jednostavno. Za 15-20 kn držimo veliku balu i kada smo pri kraju, nazovemo oglas i na putu prema selu smo. Problem sa domaćim mirisnim i očito finim sijenom je riješen :)
slikaslikaslika
thorapluto
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sri lis 03, 2012 13:58 pm

to je super kad imas gdje stavit balu sijena..ja u stan jedva stavim 3 kg
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la thorapluto » sri lis 03, 2012 14:24 pm

Ili se snađeš, raspodijeliš u vreće za smeće i skladišiš u podrumu, ili ako imaš naravno kakvog poznanika koji ima kuću i nebi mu smetalo da sijeno zbuksa negdje makar samo takvo u bali ili isto u vrećama. Ono ako treba i pod krevetom bi ga držala jer se stvarno isplati svinjice hraniti s domaćim :)
slikaslikaslika
thorapluto
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sri lis 03, 2012 14:54 pm

..nemam podrum i imam mali stan kao i vecina mojih prijatelja, rodbine i sl..isto tako sijeno se pokvari u plasticnim vrecicama, a koliko mi je poznato ove za smece se premazuju s nekim s*anjima..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la thorapluto » sri lis 03, 2012 18:37 pm

U svrhe skladištenja nečega, u ovom slučaju konkretno sijena, naravno da ga netko neće pakirati u crne vreče(ako si na njih mislila) koje smrde na sumpor nego na velike bijele ili žute, npr. dm-ove. Ne pokvari se sijeno u plastičnim vrečicama jer je većina(99%)kupovnog sijena pakirana u plastičnim omotima. Par tjedana je sigurni vremenski interval za domaće pakirano. Mada od kada mi je u podrumu sijeno, držim ga u balama, i gotovo, domaće je i nema do kupovnog. Glupo mi je komplicirati ovu temu kad je tak ljepa i jednostavna a kamoli opravdavati vreče i da li se sijeno kvari itd. :)
slikaslikaslika
thorapluto
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan