Ja imam:

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

Kako vam se sviđaju moji ljubimci?

Predivni su!
16
55%
Lijepi su!
6
21%
Sviđaju mi se!
3
10%
pa...
2
7%
ne sviđaju mi se uopće!
2
7%

Ukupno glasova : 29

Re: Ja imam:

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 21:50 pm

Da ali ja ću mu uzeti Verpanyl,jer..jel mu može šta biti ako pređem sa verpanyla na drontal ili pratel?i koliko to košta?
♥ Falit ces mi mala ludo :( Donattello ♥♥
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » sri vel 03, 2010 22:12 pm

Necete vjerovati ali...U petak,tocno u petak idemo kupiti tabletice,taman cu mu ujutro dat poslijednju tableticu Verpanyla,pa onda drontal,pratel ili opet Verpanyl..tak sam sretna!!!

EDIT: Sad sam došla iz škole,sada se idem presvući i idem u šumu sa Luxom :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 12:33 pm

Ljudi Lux je u kući!!!Prvo sam ga uvela u Donattellovu prostoriju da se ugrije,pa sam ga uvela u kuću,a mama je reka da može ostati koliko on hoće!!!!!Tako sam sretna,mama kleči na podu i zeza ga,mazi ga,sestra se igra s njime,a ovaj začuđen bježi :) Iza mene je sad i hoda po kući i zeza seku :) Eto,kako napredujemo!!
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kiara » ned vel 07, 2010 13:10 pm

donattello je napisao/la:Ljudi Lux je u kući!!!Prvo sam ga uvela u Donattellovu prostoriju da se ugrije,pa sam ga uvela u kuću,a mama je reka da može ostati koliko on hoće!!!!!Tako sam sretna,mama kleči na podu i zeza ga,mazi ga,sestra se igra s njime,a ovaj začuđen bježi :) Iza mene je sad i hoda po kući i zeza seku :) Eto,kako napredujemo!!

Drago mi je..Ali da li donattelo može ostati u kući koliko želi?
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 13:12 pm

Mama je rekla još malo i Lux mora ići,dobro,bio je u kući,bude on iduću subotu i nedjelju došao k nama...Donattello,pitati ću sada mamu da njega uvedem,kada Lux ode :) Je li to oke?
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kiara » ned vel 07, 2010 13:19 pm

donattello je napisao/la:Mama je rekla još malo i Lux mora ići,dobro,bio je u kući,bude on iduću subotu i nedjelju došao k nama...Donattello,pitati ću sada mamu da njega uvedem,kada Lux ode :) Je li to oke?

Super,samo ne znam da li je on u kontaktu sa Luxom,pa ga nemoj baš pustiti tamo gdje je Lux bio pušten da se ne bi preplašio zbog mirisa..
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 13:25 pm

hehe...Lux je bio svuda :S Ali usisati ću ja prije donattella :) Evo Luxa gleda ledeno doba 2 :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 14:25 pm

Nazalost,mama je rekla da ne moze Donny doci,ali sam se slozila s njom tako da ce Donny doci u subotu,a Luxy u nedjelju :)
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Kunić Leopold » ned vel 07, 2010 14:49 pm

Donattello, molim te da koristiš opciju Edit (Izmijeni) umjesto da pišeš po dva, tri posta zaredom.
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » ned vel 07, 2010 15:31 pm

Nije mi jasno zašto zeko ne može u kuću, a pas je mogao. I uopće me nervira to što sve ovisi o trenutnom raspoloženju tvoje mame. Životinje moraju imati svoj mir i svoj red. Ne možeš ih čaš puštati čas ne, postaju zbunjene i nesretne ako im se ukine nešto što su do tada mogle.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ivana jožić » ned vel 07, 2010 16:13 pm

donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...

super ovog ćete dati nabaviti novog pa će i taj napravit nešto pa ćete i njega dati. jesi ikad bila u azilu jesi vidjela kako je tamo sigurno nisi zar želiš da ti pas završi u azilu ili da ga onaj kome ga date ubije zato što je njemu ubio kokoš. Pas traži disciplinu sa njima se mora puno radit i odgajat jer kako ga odgojiš takvog ćeš psa imat bez obzira što je ptićar.
Tablete pod hitno netko je napisao kako se zovu jer može se jako razbolit i uginit ako se ne lijeći.
Svaki pas zaslužuje slobodu bez lanca i boxa ako ste znali da dvorište nije ograđeno niste ga ni trebali uzet.
Kazna za napuštanje psa je 15,000 kn.
Zadnja izmjena: ivana jožić; ned vel 07, 2010 16:31 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
ivana jožić
Zečić
Zečić

PostPostao/la donattello » ned vel 07, 2010 16:24 pm

ivana jožić je napisao/la:
donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...

super ovog ćete dati nabaviti novog pa će i taj napravit nešto pa ćete i njega dati. jesi ikad bila u azilu jesi vidjela kako je tamo sigurno nisi zar želiš da ti pas završi u azilu ili da ga onaj kome ga date ubije zato što je njemu ubio kokoš. Pas traži disciplinu sa njima se mora puno radit i odgajat jer kako ga odgojiš takvog ćeš psa imat bez obzira što je ptićar.
Tablete pod hitno netko je napisao kako se zovu jer može se jako razbolit i uginit ako se ne lijeći.
Svaki pas zaslužuje slobodu bez lanca i boxa ako ste znali da svorište nije ograđeno nist ga ni trebali uzet.

jel ti pratis da je to prije napisano?vise nije takva situacija,Lux ce preko zime zivjeti u mojoj sbi,a preko ljeta,jeseni i zime u svom boxu sa povremenim dolascima u kuću...
donattello
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ivana jožić » ned vel 07, 2010 16:35 pm

donattello je napisao/la:
ivana jožić je napisao/la:

Svaki pas zaslužuje slobodu bez lanca i boxa ako ste znali da svorište nije ograđeno nist ga ni trebali uzet.

jel ti pratis da je to prije napisano?vise nije takva situacija,Lux ce preko zime zivjeti u mojoj sbi,a preko ljeta,jeseni i zime u svom boxu sa povremenim dolascima u kuću...

šta sad dal je vani u sobi ili boxu a šta je sa zecom šta gdje je on. i vidim da je situacija ista kako se mami sviđa tako se i radi bez obzira kako je jadnoj životinji
ivana jožić
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » ned vel 07, 2010 17:20 pm

donattello je napisao/la:

donattello ovakav ton se neće tolerirati. Mi ovdje izgleda moramo imati strpljenja i tolerancije da pratimo tvoj kaos. Molim te onda da ne napadaš ostale forumaše, već iskaži dužno poštovanje i objasni kakva je situacija, pa makar i svakome posebice. Toliko kaotično pišeš i zasipaš nas nepotrebnim informacijama tipa "mama mi je uzela novac" tako da je ljudima teško pratiti tvoje teme.
Pripazi malo na ponašanje. Pišeš kao da imaš pet, a napadaš kao da imaš 35, stani na loptu
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la siga » ned vel 07, 2010 18:47 pm

donattello je napisao/la:jel ti pratis da je to prije napisano?

draga donatello, teško itko osim tebe prati sve što napišeš. Sada je jedno sutra drugo pa se opet vrati na staro.. a sve u ovisnosti o kritikama ljudi sa foruma.
Ovo nije tvoja nova igra, tu su ljudi koji vole pomoći, a radi takvih kao ti neki pomalo odustanu.
Lijepo ti je Leopold napisao: koristi opciju "edit", i pročitaj pravila foruma..
I nemoj dosađivati jer će ti na kraju u svim tvojim temama biti samo tvoji postovi. I kada ti stvarno bude trebao savjet, nećeš ga dobiti jer ti nitko neće čitati što pišeš.
Ako tim malim bićima ne možeš pružiti uvjete koje zaslužuju - udomi ih. Nisam ih vidjela, ne mogu reći kako im je, ali po tvojim postovima - jadni oni!
I ne piši post iza posta nego koristi edit

Isprika svima koji misle da sam bezobrazna jer je ona još "mala", ali neka malo pogleda postove od male anci ili Leopolda, a mislim da ima još forumaša koji su njenih godina.. donatello ti savjete slušaš selektivno! malo se uozbilji..
siga
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan