Moderator/ica: vini
donattello je napisao/la:Ljudi Lux je u kući!!!Prvo sam ga uvela u Donattellovu prostoriju da se ugrije,pa sam ga uvela u kuću,a mama je reka da može ostati koliko on hoće!!!!!Tako sam sretna,mama kleči na podu i zeza ga,mazi ga,sestra se igra s njime,a ovaj začuđen bježiIza mene je sad i hoda po kući i zeza seku
Eto,kako napredujemo!!
donattello je napisao/la:Mama je rekla još malo i Lux mora ići,dobro,bio je u kući,bude on iduću subotu i nedjelju došao k nama...Donattello,pitati ću sada mamu da njega uvedem,kada Lux odeJe li to oke?
donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...
ivana jožić je napisao/la:donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...
super ovog ćete dati nabaviti novog pa će i taj napravit nešto pa ćete i njega dati. jesi ikad bila u azilu jesi vidjela kako je tamo sigurno nisi zar želiš da ti pas završi u azilu ili da ga onaj kome ga date ubije zato što je njemu ubio kokoš. Pas traži disciplinu sa njima se mora puno radit i odgajat jer kako ga odgojiš takvog ćeš psa imat bez obzira što je ptićar.
Tablete pod hitno netko je napisao kako se zovu jer može se jako razbolit i uginit ako se ne lijeći.
Svaki pas zaslužuje slobodu bez lanca i boxa ako ste znali da svorište nije ograđeno nist ga ni trebali uzet.
Kazna za napuštanje psa je 15,000 kn.
donattello je napisao/la:ivana jožić je napisao/la:donattello je napisao/la:on vise nije u boksu na lancu...mama je rekla da je najbolje da ga damo nekome,jer on kolje kokoši,a mi da si nabavimo novog psa koji je pogodan za život vani..meni je teško i vezala sam se za njega...rekla je a su se psi prije odgajali tako ako su zaklali nešto,gurala im se njuška u kokoš ili neki plijen i udaralo ih se (lagano) po guzi,i rekla je da niš nije bilo sa psima,dresirani su tako..meni je to preokrutno..nasla sam Verpanyl tablete protiv glista...bila sam 4 sata s njim...ne zelim ga dati...
super ovog ćete dati nabaviti novog pa će i taj napravit nešto pa ćete i njega dati. jesi ikad bila u azilu jesi vidjela kako je tamo sigurno nisi zar želiš da ti pas završi u azilu ili da ga onaj kome ga date ubije zato što je njemu ubio kokoš. Pas traži disciplinu sa njima se mora puno radit i odgajat jer kako ga odgojiš takvog ćeš psa imat bez obzira što je ptićar.
Tablete pod hitno netko je napisao kako se zovu jer može se jako razbolit i uginit ako se ne lijeći.
Svaki pas zaslužuje slobodu bez lanca i boxa ako ste znali da svorište nije ograđeno nist ga ni trebali uzet.
Kazna za napuštanje psa je 15,000 kn.
jel ti pratis da je to prije napisano?vise nije takva situacija,Lux ce preko zime zivjeti u mojoj sbi,a preko ljeta,jeseni i zime u svom boxu sa povremenim dolascima u kuću...
donattello je napisao/la:
jel ti pratis da je to prije napisano?vise nije takva situacija,Lux ce preko zime zivjeti u mojoj sbi,a preko ljeta,jeseni i zime u svom boxu sa povremenim dolascima u kuću...
donattello je napisao/la:jel ti pratis da je to prije napisano?
Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.