Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
ponasa se kao da nije spavao tjednima...zmiri i spava na boku kada dodemo u sobu da provjerimo dal je ziv i zdrava ona otvori oke i pogleda nas... mogu samo rec da je pravi borac bemu misa sta se bori to je strasno nikad nisam vidila tak nesCharlie je napisao/la:A jel jede? Kako se ponaša?
ajoj neznam kaj da radim ...zalosno je da zivotinjama moze se pomoc samo sa parama a ja nemam ni lipe u kuci sve otislo na njih 2 500 kuna sam dala za gajbu zamorca zeca hranu i piljevinu ... pocinje me loviti panika vidim i sama da sve ide na goreBubica je napisao/la:Bojim se da ti maleni nece prezivjeti ako ne odes vetu. Oni su jako osjetljivi i cesto se ne izvuku i kad se na vrijeme reagira. A kod tebe je vec jako kriticno...
hvala vam odma se idem spakirat sa zekanom i idem kod veta samo mi reci kaj trebam raditi kak da ga ponesem vani je malo hladnikastoLady Stardust je napisao/la:Berny daj odi vetu, plati nekak na karticu, uzmi racun R1 na Udrugu Zecovi MB 2364271 i damo ti novce cim se nadjemo (sutra prekosutra)- nadam se da nije kasno!
sorry sta ti ne odgovorih tek sam skuzila sada a zar nije li posao prodavaca da mi kaze sta se smije jesti a sta ne....sada sam tek dobila link za zekane...nikad cula prije za tu stranicu...Vata je bezopasna jer sam imala Hrcke koji su slicne gradje ko zecevi oni su isto jeli to i nista im nije bilo po tome sam zakljucila da je bezopasna a isto su i jeli tu vatu pogotovo u vrijeme parenjazeko Simba je napisao/la:Nije trenutak da sada pametujem, ali svejedno ne mogu prešutiti.
Ako si našla ovaj forum sada kada je frka, pretpostavljam da si za njega znala i ranije. Prije kupovine kunića (i bilo koje životinje) potrebno je informirati se o njezinim navikama, a pogotovo o smještaju i prehrani. Svaka svježa hrana za bebu kunića je ZABRANJENA, zelje ni inače nije dobro davati, a salatu nikako. Vata? Kako to misliš da je vata bezopasna??
Kakva je situacija?
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.