Molim vas da mi pomognete jer sam vec luda od brige.
Dakle, Djuro je ovnoliki kunic star 7 mjeseci. Nasi problemi su poceli sredinom 8. Mjeseca. S obzirom na to da sam ja panicarka, forum sam citala mjesecima prije njegovog dolaska kod nas a i sada sam svakodnevno s vama. Drzimo se svih vasih uputa vezano za hranu, njegu i smjestaj. Papali smo sijeno i cuni junior i kada je navrsio 6. Mjeseci smo poceli kombinirati junior sa cuni nature. Nakon 2 dana su kuglice postale puno manje i skroz crne i poceo se linjati vise nego inace. Otisli smo kod veterinara (u zadru smo) koji je rekao da je to sve ok. Onda smo potrazili drugo misljenje, jer je bio tuzan i skrgutao je zubicima i izbacili cuni nature. Dobio je peptoran, reglan i enroxil. (Injekcije i mi smo mu 5 dana davali u vodu) plus pro digest i malt pastu. Nakon 5 dana smo bili na kontroli i dobio je vitamine b komleksa. Za dva dana se situacija unormalila i super smo. Poceli smo papati cuni complite i uvoditi zeleno. Sve super! Nakon toga, 5.9. Pocinje kihati i nosic mu je mokar, temperatura 39.2. Ponovno dobija enroxil, na Cl, peptoran i reglan. Nosic ne prestaje curiti i ne prestaje kihati (neke dane je malo kihanja ili uopce ne, ali nosic je skroz mokar) nakon toga smo jos dva puta bili kod veterinara i nisu mu htjeli vise davati lijekove nego su rekli da je mozda alergija na podlogu. Promijenili smo podlogu, nista... pa sijeno, nista... maknuli kutije koje su bile tuneli, nista... napravili smo bris nosa i jos ga trebamo 5 dana cekati. On jede normalno, ponasa se normalno, trckara, igra se... Ali danas je poceo uzasno kihati, u 7 navrata je kihnuo po 10 puta za redom i kad lezi uzasno se trese... :( e da, i on se oduvijek dosta cese i lize, ne znam da li to moze imati veze s necim... ja vise ne znam sta da radim, jedina ideja mi je da idem u Bubu u Zg, ali to mu je 5 sati voznje u jednom danu, ne znam kako bi to podnio. Molim vas za pomoc, lezim nad njim i placem... ne znam sto bi vise... Pomozite :(