visim ovdje već 2 dana pa rekoh' da se oglasim.
naime.
neki dan sam išla u pet shop kupiti kornjaču,od koje sam odustala nakon 2 minute.i tek što sam se okrenula,ugledala sam predivnog patuljastog ovnolikog kunića kojeg sam danas donijela kući i zbog kojeg sam doživjela financijski slom:)
ali nije mi žao jer je curica divna,još je mala beba i dobila je ime nessi (ne pitajte otkud to).
nisam u to ušla baš neupućena da ne pomislite "jadan zec",prijateljica već dugo ima jednog pa sam dosta toga saznala od nje.u svakom slučaju,čim je došla počela je skakutati okolo,a najsilnije mi je kad skoči na mjestu. međutim,kako to obično biva,dotična ostavlja svoje kuglice svukud po stanu,čemu se zasad smijemo,ali neće to još dugo tako

međutim,malo me hvata panika jer dosad nisam imala zeca (a ni bilo kakvog kućnog ljubimca jaako,jako dugo) pa stvarno ne bih htjela da bude nesretna,iako skoro nikad neće biti sama jer imam još 2 cimerice koje su također oduševljene njome.zato trebam malo vaše podrške i savjeta,ako tko ima..pošto je još mala bebica i obe smo nove u ovome

slike će valjda biti ok,nisam dugo postala na forum,tako da...[/img]