Priča o Rudici

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

Priča o Rudici

PostPostao/la Deda Rudi » pon stu 12, 2007 0:31 am

slika
Prije godinu dana, 12. studenog 2006. godine, svoje prekrasne očice zauvijek je sklopila naša draga Rudica. Otišla je na onu prekrasnu livadu ispod duge, ostavivši nam srca ispunjena neizmjernom tugom ali i pregrštom prekrasnih uspomena. Iza nje je ostala nezaboravna ali vječna priča o jednom divnom druženju, o jednoj neobičnoj ljubavi, o tisuću svakodnevnih zgoda, protkana brojnim fotografijama i video zapisima. Mali dio te velike priče podijeliti ću sa vama, danas na ovu tužnu obljetnicu.
Stigla je u naš dom kao rođendanski poklon. Bila je malena, plaha i vjerojatno prestrašena, proživjevši prve mjesece svojega života u prodajnom prostoru Pet shopa. Nismo gotovo ništa znali o kunićima, no shvatili smo da želi slobodu i od prvoga dana cijeli stan je bio njezin. Ovo su njene prve dvije fotografije.
slika
Već prvih mjeseci boravka u našem domu, nakon što smo od nje ljubazno " posvojeni". oduševljavala nas je svojim neobičnim pozama odmaranja, a od samog početka bila je vrlo čista i uredna – prava dama. Još nam je u sjećanju kad se prvi puta bacila na leđa i ostala tako nepomično nekoliko trenutaka a mi smo pretrnuli od straha…..
slika
Bila je vrlo znatiželjna i često bi se dizala na stražnje noge, osluškujući šumove a i poze njenog umivanja bile su zgodne.
slika
Vrlo brzo nam je pokaza svoju želju da bude mažena i da su naše ruke nešto njoj veoma drago, bilo da smo sjedili u fotelji ili ležali na krevetu…….
slika
Rudičin jelovnik bio je vrlo različit i vrlo bogat a uz njezin "švedski stol" nastalo je pregršt zanimljivih fotografija………
slika
Posebno je voljela djetelinu a vrlo sretno je djelovala u svom "sjeniku", gdje je piškila i kakila, ali samo u jednom kutu. Ispod sijena nalazila se piljevina.
slika
Ova priča o Rudici bila bi zaista predugačka kada bi vam pokazali samo najdraže
fotografije i zato evo samo nekoliko najdražih od najdražih sa potpisima: " zagrljeni, zagrljeni…", " plava plahta", " ljubim te ", " jež ", " jutro na krevetu " i " zimsko sunčanje"…………..
slika

slika

slika

slika

slika

slika
To je eto priča o našoj Rudici, Rudici koju volimo zauvijek, i koja nam je pružila pet godina nezaboravnog druženja, nježnosti i ljubavi. Zahvaljući njoj sklopili smo mnoga divna prijateljstva koja će trajati kao i ona.

U nedjelju 12. prosinca 2006. ispratili smo našu dragu Rudicu na njeno posljednje počivalište na jednom od prigorskih brežuljaka u potkalničkom kraju. Njen mali grobek, zaštićen malom stijenom, smjestili smo u sjenu delničke hlojkice ( smrekice ) i rapske juke a uz njega raste i bakina mini ruža. Ni sam neznam koliko smo prolili suza, no suznih očiju pratili smo prekrasan oproštaj od naše Rudice na ovom forumu. Hvala svima na toplim riječima utjehe u tim trenutcima.
slika
Posebno nas je dirnula Rudičina slika koju nam je poslala Lady Stardust, zatim crtež Rudice koji nam je poslala zekica_popy kao i filmić koji je na You Tube stavila naša Istranka Moro…….
http://www.youtube.com/watch?v=AvuhDyH2 ... ed&search=
Svaki puta, kad čujem na radiju tu pjesmu oči mi se ispune suzama, jer na neki način to je postala i ostala pjesma naše drage Rudice………….
No, Rudica je i dalje je s nama, mota se tu negdje po kući, i još uvijek nam se pričini kao da je nešto malo bijelo projurilo kraj naših nogu…………
Zadnja izmjena: Deda Rudi; pon stu 12, 2007 16:40 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika...djeco, slušajte dobro što vam ja kažem......( slušajte, ali radite po svojem.......)
Deda Rudi
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » pon stu 12, 2007 9:28 am

Ova priča me dirnula duboko u srce... :sad: :kisoo: ali znaj da se ona sada igra sa svim našim zekačima ispod duge na zecolivadi :kisoo:
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tarra » pon stu 12, 2007 9:40 am

Baš lijepa nježna priča,i filmić... :)
tarra
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » pon stu 12, 2007 10:30 am

nasa najdraza dama :kiss:
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » pon stu 12, 2007 14:45 pm

nisam se mogla suzdržati a da ne pustim ponovo suzu. uvjek ćeš nam nedostajati najdraža Rudice :loveyou:
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » pon stu 12, 2007 15:40 pm

Meni tesko rijeci idu sada, a filmic sam prvi put uspjela u cjelosti pogledati..i naravno zaplakala..predivno predivno bice, Rudica nasa
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » pon stu 12, 2007 15:59 pm

Draga nasa Rudica :luv:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la tonino » pon stu 12, 2007 16:02 pm

predivne uspomene i prelijepo prijateljstvo
tonino
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » pon stu 12, 2007 16:09 pm

šaljemo :luv: :luv: dami u zekoraj
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Deda Rudi » pon stu 12, 2007 16:39 pm

Proveli smo veći dio dana uz njen grobek.............nabrali smo joj maslačak i cvjetić nevena ...........a sunce, kao da zna, da ga je Rudica voljela, obasjalo je točno u podne njeno počivalište.........
slika
slika...djeco, slušajte dobro što vam ja kažem......( slušajte, ali radite po svojem.......)
Deda Rudi
Zečić
Zečić

PostPostao/la zekili » pon stu 12, 2007 19:43 pm

i mi smo zapalili danas malu lucicu za najdrazu nam Rudicu
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bubica » pon stu 12, 2007 22:00 pm

Rudica je stvarno bila jedan poseban zeko... :slatkis:
Bubica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ninocka » pon stu 12, 2007 22:23 pm

slika

o, baš me rasplakalo sjećanje.
lijepa je rudica bila. prelijepa...
...i sretna što vas je imala...

od kad imam beštije vrećice usisavača kraće traju
ninocka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Tajcy » uto stu 13, 2007 8:40 am

A Rudica naša slatka :luv:
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Oggy » čet stu 15, 2007 3:14 am

Dragi deda Rudi,
prekrasan spomenak na malo biće koje je imalo lijep život zahvaljujući ljudima koji su joj pružili nesebičnu ljubav i toplinu. Mogu reći da je bila sretnica jer je bila voljena..Želim joj spokojan sanak
Oggy
Kunić
Kunić

Sljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan