alergija ili?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

alergija ili?

PostPostao/la sofac » ned vel 27, 2011 1:14 am

Pozdrav,

evo zbilja neznam gdje bih postavila temu pa cu ovdje.
Kupila sam prije 10dana zvekana :zeko8:
evo i slikica malog baniše:
slika
Vec sam prije par godina imala zeku i sad sam se opet odlucila da imam to zadovoljstvo koje mi pruza kad gledam zvekača kako skace po sobi ;D
No, neznam jel do njegovog paperja kojeg ima ili sto - nemogu prestat kasljat, jedva disem, grebe me u grlu, na plucima ko da mi slon sjedi, i oci me svrbe.
Nezelim se "rijesiti" zvekana :zekoo4: za sada sam ga samo premjestila u drugu prostoriju i odma sam prestala kasljati.
Evo bas sam ga maloprije donjela u sobu da se poigramo, bio je tu 10tak minuta i sad umirem nemogu disat...
I sad me zanima, da li je to zbog paperja i da li ce prestati kad mu se makne to paperje ili? Doma nezelim nikoga nista pitati jer doma su osobe tipa "sta ce ti zivotinja u kuci".
Jer imam i zamorca i hrcka i nista mi nije, i kao sto sam rekla - prije sam imala zvekana i nikad mi nista nije bilo.
A sad sam vec tjedan dana doma, nejdem na posao i kasljam ko kreten :lud: i umirem od ovog podmuklog kaslja.
Hvala svima na odgovoru :zeko3:

Baniša pozdravlja :zeko7:
sofac
Kunić
Kunić

Re: alergija ili?

PostPostao/la zeko Simba » ned vel 27, 2011 13:16 pm

Jako je sladak. Moguće je da je alergija na dlaku, ali je čudno da ti to nije bilo kada si imala prvog zeku.
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la pudding » ned vel 27, 2011 13:40 pm

Alergija može doć bilo kad.Odma s prvim susretom ili nakon nekog vremena...Možda je na dlaku,možda je na nešto drugo što nema veze s kunićem...Testiraj se
24god.
pudding
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la sofac » ned vel 27, 2011 13:53 pm

da, mislim da cu morat :zekoo8:
samo da nije zekač...
hvala na odg
sofac
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » ned vel 27, 2011 20:51 pm

Moja frendica je imala svog Ivicu (zeko) nekoliko godina i kada bi joj se pojavio kasalj ona bi ga pobrisala vlaznom krpom i onda bi opet neko vrijeme bilo ok..a sad kad dode kod mene nakon 10 min place, kaslje, kise i umire..tako da nije neobicno da se alergija pojavila unatoc tome sto prije nisi bila alergicna na zeke..drzim fige da je alergija ipak na nesto drugo
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » pon vel 28, 2011 0:20 am

Ja bih još dodala kao iskusni alergičar - probaj se raspitati za terapiju, ali pod tim ne mislim na liječenje simptoma claritinom, telfastom, čime već, nego na izlječenje same alergije. Osobno bih ti preporučila posjet nekom dobrom bioenergičaru, reiki iscjelitelju ili nekome tko zna o homeopatiji, ukratko nekome tko više polazi od uzroka problema, a manje od simptoma, jer od toga nemaš ništa. Alergija je bolest koja je dobrim dijelom utemeljena na psihi kao vid samoobrane, ali ponekad je ona preuranjena i organizam se ponaša kao da "puše na hladno", ali to se sve da riješiti. Znači alergije nisu neizlječive i mogu se uspješno držati pod kontrolom, sve i da se radi o zeki.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sofac » pon vel 28, 2011 7:11 am

super hvala vam puno na odgovorima.
budem se otisla testirat i napravit sve samo da nemoram dati zvekana :zeko3:
sofac
Kunić
Kunić

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.