vjerojatno su bas jako male ako ne mogu iskocit iz kaveza,i moj je dosta dubok,pa prvi kunic kojeg sam imala,kako je bas bio malesni nije mogo iskocit,a moje koje su dosle sa skoro puna2 mj su isto u pocetku jedva preskakale,sad kad su porasle mogu bas lijepo skocit,al opet im se da zalomit losiji preskok,ipak su idalje male
a ako su male onda ce ti sigurno biti tesko odrediti kojeg su spola...ja bi odma rekla da ti postoji mogucnost da je smeda musko cim se lakse prilagodila,tj manje se boji,tako se dosta puta dogada da su muski manje bojazljivi...ali opet ne mora znacit,moze biti samo do karaktera...
ako su jos male sterilizacija nece doc na red neko vrijeme ali isto moras pogledat cim malo jos narastu da vidis razliku,onda se zna bas dobro viditi razlika... a ako se jednoj spuste jajceki,musko je hehehe..onda ih trebas drzat odvojeno do 6 mj starosti tj do sterilizacije....
slikaj ih pa stavi slike ovdje ali ih slikaj kraj necega da se mogu usporediti po velicini...pa ce ti vec neko rec koja su vrsta i bar pribliznu starost....
pogledaj sve vaznije teme,zecovi za pocetnike,zdravlje,higijena,smjestan,prehrana,sve te osnovne stvari da znas... pogotovo oko prehrane,da ne davas zelenilo kad su jos male tako...
ovdje ti na forumu stvarno ima svega i svacega,ja sam tu vec skoro mj dana pa svaki dan jos uvijek citam svaku novu temu da se informiram maximalno....uzet ce ti malo vremena,ali bit ce vrijedno toga..jer sto tebi znaci to vrijeme kad mozes njima nakon sto se informiras o svemu pruziti sto bolji i ugodnji zivot
ps.stavi slike svakako,da se divimo,bar slika nikad dosta

24god.