zekili je napisao/la:a s tobom se isto bavi, i skace i ode se istrcat prek dana carlek?![]()
aha idem u park na istrčavanje svaku večer
ma mislila sam da se ni nama baš ne spava navečer, ako cijeli dan preležimo

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

a u zadnje vrijeme se oteo malo pa nas i grize po nogama dok spavamo.. zloća mala... 

ali inače kada je na krevetu i treba na wc ode u svoju gajbicu, obavi šta treba i vrati se nazad... 

kada bi se igrao, mazio ili već nešto skakat će oko mene dok ne popustim.. par puta mi je čak i sjedio na glavi dok sam spavala jer se htio igrati, a meni bilo rano... ali kada on nije zainteresiran, čim mu se približim on lagano odskakuta na neko mirnije mjesto.. 

i sad sam mu objavila rat! Mrkvica je vani, skakuće oko mene, a on ju samo promatra iz kućice..
znam, i meni ga je žao, al mora nekako biti kažnjen..ili? a inače uopće ne grize kablove, stalno pazim na njega kad je pušten i sve im dopuštam i on, zloćko moj, meni ovak vraća.. 

strah me pustit ga na krevet da opet nebi bilo... joj, šta bi dala da se nauči ići na wc u gajbu al poznavajući srećka to mi se čini tak nevjerojatno....
držite fige, pliiiiz....... 

Zatvoren je u gajbicu samo kad nema baš nikoga doma. A ako ga ne uspijemo zatvoriti kad idemo van, pustimo ga slobodnog u boravku, i jako je dobar - niš do sada nije napravio , a za wc koristi samo ručnik na kauču ( što ga bez uspjeha pokušavamo odučiti).

...sam kaj joj bude dosadno kad zora svane pa to i glasno daje do znanja...takva je moja,e sad kakav ce biti tvoj zeko...maksimalno osiguraj sobu i vjerujem da nebi trebalo bit problema.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.