Dusko trazi devojku iz Srbije

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

Dusko trazi devojku iz Srbije

PostPostao/la Dusko » pon sij 30, 2012 21:39 pm

Za srecu je potrebno dvoje, pa smo se dali u potragu. Dusko je star 2.5 godine, kastriran je i treba mu devojcica. Nadam se da necemo dugo traziti curicu.
Dusko
Kunić
Kunić

Re: Dusko trazi devojku iz Srbije

PostPostao/la zeko Simba » pon sij 30, 2012 22:13 pm

A da li je gospodin Dusko kastriran? :)
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Dusko » pon sij 30, 2012 22:21 pm

Jeste napisala sam kastriran je ima 2.5 godine nalazimo se u Novom Sadu i jako bi voleli da mu bude jos lepse, da ne bude sam.
Dusko
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pon sij 30, 2012 22:35 pm

U Srbiji za sada, da ja znam , imaju samo dve zenkice koje imaju po dve i po godine koje se udomljavaju.
Crne su skroz, i zive sa mamom i tatom sve vreme. Mama i cure nisu sterilisane samo je tata kastriran, ali curke nisu ni nesto pitome jer su jako usmerene na svoju zecju familiju. Zive u stanu sa dvoje odrasle dece i njihovom mamom, u decjoj sobi, veci deo dana pustene.
Jedino sto eto, jednom pokusala sam otici da pokaze m potencijalnom udomitelju, medjutim kada sam curu odvojila od njenih bila je sva unezverena. Mislim da jedino moze ziveti sa nekim zecom u paru, nikako sama. Pa ako volis crne zeceke, mogu ih nazvati i pitati za slike.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Dusko » pon sij 30, 2012 22:48 pm

Moze samo mi je problem da prebolim sterilizaciju jer sam jedva podnela kastriranje, meni je JAKO bitno da vidim kako bi se slozila sa Dukijem jer mi je on na 1 mestu
Dusko
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pon sij 30, 2012 23:15 pm

Dusko je napisao/la:Moze samo mi je problem da prebolim sterilizaciju jer sam jedva podnela kastriranje, meni je JAKO bitno da vidim kako bi se slozila sa Dukijem jer mi je on na 1 mestu

Sto se sterilizacije tice, nije to frka, u Novom SAdu imate veta koji je sterilisao Pevaljkinu zecicu i od nje sam cula sve najbolje za njega. Super je odradio sterilizaciju.
E sada, ne znam koliko je pametno sada kada je ovakva temperatura da je sterilises uopste. Jedino ako imas kola i dobro grejanje u stanu. Opasce joj sigurno imunitet pa bi bilo dobro da je toplo.
Moji su ziveli vise od pola godine zajedn opre nego sam sterilisala zenkicu. Dobro bi bilo da to odradis sto pre, ali nije obavezno odmah posto ti je zek kastriran.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Dusko » pon sij 30, 2012 23:19 pm

Mi smo Dukija kastrirali zimi imamo auto vet nam je dao ono za grejanje stomaka i super grejanje u stanu stavili smo ga pored radijatora i on je bio kao now za 3 sata ali ja nisam spavala dok nije skinuo konce da ne bi pokidao. Imamo super veta u Novom Sadu NSvet stvarno su super.
Dusko
Kunić
Kunić

PostPostao/la Klio » pon sij 30, 2012 23:23 pm

Pa ovde te ceka nespavanje od sigurno najmanje jednog dana, jer zekana treba poceti sto pre da jede, ima bolove i operacija traje druze od kastracije, totalna anestezija, otvara se stomacic... Ozbiljno je ali nije nepremostivo, svi smo prosli kroz to.
U svakom slucaju ne moras je odmah sterilisati jer ti je muzjak kastriran. Mozes to napraviti i kasnije.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Dusko » pon sij 30, 2012 23:55 pm

Nepsavanje mi je najmanji problem izdrzacu ja 7 dana da ne spavam nece mi biti prvi put, kazem jos jednom jako mi je bitno kako ce Duki dareaguje na nju i ona na njega
Dusko
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto sij 31, 2012 0:17 am

Dusko je napisao/la:Nepsavanje mi je najmanji problem izdrzacu ja 7 dana da ne spavam nece mi biti prvi put, kazem jos jednom jako mi je bitno kako ce Duki dareaguje na nju i ona na njega

malo koji par se nije slozio :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la musemarina » pon vel 13, 2012 19:39 pm

Pa sta bi? Je'l Dusko nasao devojku?
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Dusko » sri vel 22, 2012 22:58 pm

Jeste :D i imam bas puno posla oko njih jer se jos prolagodjavamo. Mislim da su se zaljubili :D Mnogo je dobra i mila. Imamo probelm oko wc i vec ne znam sta cu da radim ali dobro sta je tu je
Dusko
Kunić
Kunić

PostPostao/la musemarina » ned vel 26, 2012 14:14 pm

E bas mi je drago. :D
Ljubim vas :zeko3:
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.