klempo

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Re: klempo

PostPostao/la klempić » sri sij 16, 2013 17:32 pm

Klempo se rodio krajem 7. mjeseca,tako da je sada star (mlad) skoro 6 mjeseci. Mislim da je dosta sitan,ima 1,3 kg.Da li može onda jesti voće? Gdje mogu kupiti te pelete ? :zeko1:

Jučer smo bili veterinaru na rezanju noktića i potvrdio je da je Klempo zdravi dečkić :zeko5:
Zadnja izmjena: klempić; sri sij 16, 2013 17:53 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri sij 16, 2013 17:52 pm

Izgleda ful malicko :) ..nakon nekih 5-6 mjeseci zivota moze mu se polako uvoditi voce i povrce..samo obavezno baci pogled na popis dozvoljene hrane..drvenih peleta ima u pet shopovima, ali su tamo uzasno skupi, ali zato ih mozes nabaviti u Bauhausu, Baumaxu, MD profilu i nekim pilanama..to su oni peleti koji sluze za lozenje specijalnih peci..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la malisa.simba » sri sij 16, 2013 18:52 pm

pa baš je sitan, ja sam bila uvjerena da ima dva možda tri mjeseca. Moja loptica ima četiri mjeseca a već je na 1700 grama, morat ćemo malo reducirati suhu hranu. :sad:
ne znam od kud si, u Rijeci je nedavno bilo peleta i u Konzumu, a imaš ih i u DSK-u na Viškovu. Koštaju cirka 30kn za 15kila.
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sri sij 16, 2013 21:57 pm

malisa.simba je napisao/la: ne znam od kud si, u Rijeci je nedavno bilo peleta i u Konzumu, a imaš ih i u DSK-u na Viškovu. Koštaju cirka 30kn za 15kila.

bilo je i u Zagrebu, samo sto je to bila neka akcija..sada ih vise nisam vidjela..doduse nisam ih trazila
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » čet sij 17, 2013 6:21 am

Zveko ti je mnogo sladak podseca malo i na moga zvekana :P ljubi mi ga milion puta :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 19:03 pm

ja sam iz Pule. Sutra krećem u potragu za peletima. Kod mene nema tih trgovina,ali vidjet ću možda ih nađem u Pevecu ili Bricostoreu. :D
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 19:09 pm

malisa.simba je napisao/la:pa baš je sitan, ja sam bila uvjerena da ima dva možda tri mjeseca. Moja loptica ima četiri mjeseca a već je na 1700 grama, morat ćemo malo reducirati suhu hranu. :sad:
ne znam od kud si, u Rijeci je nedavno bilo peleta i u Konzumu, a imaš ih i u DSK-u na Viškovu. Koštaju cirka 30kn za 15kila.

Čitala sam negdje na netu da ovnolikih ima patuljstih i mini. Patuljasti imaju 1,3 do 2,0 kg a mini od 2,0 do nešto(zaboravila sam) Sad da li je to istina neznam :blink:
Ali malo se i bojim za Klempića,stalno mu pipkam trbuščić :hm:
Prekjučer smo bili veterinaru na "pedikuri" ali ja ovakva blesava nisam ništa pitala osim da li je zdrav i je,to je najvažnije :luv:
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 19:13 pm

markiza je napisao/la:Zveko ti je mnogo sladak podseca malo i na moga zvekana :P ljubi mi ga milion puta :zeko3: :zeko3: :zeko3:

I meni je Zekolinko sličan Klempi,samo ima duži friz i pravi je maneken kad se fotka. :zeko1:
Ja svog lovim i lovim za slikicu :zeko7:

puseeee zvekanu :zeko3: :zeko8: :zeko3: :zeko8:
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » čet sij 17, 2013 19:43 pm

klempić je napisao/la:Čitala sam negdje na netu da ovnolikih ima patuljstih i mini. Patuljasti imaju 1,3 do 2,0 kg a mini od 2,0 do nešto(zaboravila sam) Sad da li je to istina neznam :blink:
Ali malo se i bojim za Klempića,stalno mu pipkam trbuščić :hm:
Prekjučer smo bili veterinaru na "pedikuri" ali ja ovakva blesava nisam ništa pitala osim da li je zdrav i je,to je najvažnije :luv:

nemas se sta brinut, ako zeko normalno jede i ako nije mrsav..Moca kada je bila bolesna postala je i premrsava -vidjele su se kosti zdjelice, pod rukom se osjecala rebra..trbuscic ne moras pipkat jer tesko da ces po njemu sta skuzit
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 20:25 pm

[url][/url]slika

Uploaded with ImageShack.us
klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 20:33 pm

[url][/url]slika

klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la klempić » čet sij 17, 2013 20:34 pm

[url][/url]slika

klempić
Kunić
Kunić

PostPostao/la marina.fifi » čet sij 17, 2013 20:52 pm

pozdrav svima :)
ja sam takoder nova medu zekoljubcima :)

upoznat cu vas sa svojim Medom, al prvo mi pomozite molim vas!

dakle, nedavno smo ja i decko kupili patuljastog ovnolikog zeku, Medu :)
kad je tek stigao kod nas bio je malo povucen prvih par sati :) i onda se skroz opustio ...prvih tjedan dana nismo ga vadili iz kaveza dok se ne snade malo i ne privikne na nas...i kad se napokon oslobodio, poceli smo ga pustati po stanu i on je bio jako jako veseli zeko ....medutim, kad smo ga kupili tek kupili smo i neko sijeno, malo skuplje , mirisno ugl ja bi ga jela kako dobro izgleda ( nemojte me krivo shvatiti :D) i to sijeno je on jeo nenormalno...jucer smo mu kupili drugo sijeno,jeftinije, i ne tako primamljivo :blink: na piljevini mu je ostalo malo starog sijena, i radi nesto sto nikad nije, jede to sijeno sa piljevine... a ono sto mu gore stoji ni ne prilazi mu :lud: i sad cudno se ponasa..prvo je bio stajao na mjestu cijeli skupljen i tresao se, ajmo reci kao da stuca...prestane to, dode u kavez i legne skroz na bok i opet tako malo trza , cuje otvaranje vrata skoci i opet stane u polozaj loptice ....i uglavnom cijeli je cudi...pa ako mozete pomoc, sto mislite jel on to u depresiji zbog svog starog sijena ili? :sad:
marina.fifi
Kunić
Kunić

PostPostao/la Bijou » čet sij 17, 2013 21:33 pm

Lijepi, šareni Klempo!
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la markiza » pet sij 18, 2013 6:40 am

Presladak ti je klempo :luv: :luv: :luv: a kakve sarice ima ma mnogo je sladak , ljubi mi ga milion puta :zeko3: :zeko3: :zeko3: :zeko3:
markiza
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan