Ninač-začep, nadim

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: Ninač-začep, nadim

PostPostao/la Fiffy » pon tra 02, 2012 14:34 pm

:hura: :caga:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » pon tra 02, 2012 21:24 pm

Uuuuu, divne vesti..super da ste se tako brzo izvukli..kod nas je bas dugo agonija trajala, super da se vi niste toliko mucili..

Bas, bas mi je drago..ljubimo Ninac puuunooo.. :zeko3: :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la piknjica » sri tra 04, 2012 12:23 pm

Divni ste, dragi moji! Puuuuno su nam pomogle vaše pozitivne misli! Suze mi krenu kad vidim koliko ljubavi ima na ovom forumu.

Ninač je bolje, papa sama (stalno :) ), kaka lijepe kuglice... Jučer smo zadnji put bile kod veterinara na terapiji i još smo do kraja provele ono što piše na letku (sab simplex i ostalo ovdje navedeno...). A od danas krećemo samo s malticom i prodigestom u vodi. Je li to u redu?

Veterinar mi je pokazao kako ju dobro iščupati (Bože, mislila sam da će me infarkt strefiti kad sam vidjela kak ju čupa), ali smo skužile da stvarno ništa ne boli , a dlaka ode. Tako smo se riješile skoro pune vrećice dlake. Mogu reći da joj paše, čudo moje malo. Naručit ću i furminator.

Hvala vam na svim savjetima! Ninač vam svima šalje puse i želi vam svima dobro zdravlje (jer stvarno to jest najbitnije u životu).
slika ...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...slika
12.11.2009.-2.11.2016.
piknjica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Renato » sri tra 04, 2012 13:06 pm

Jako nam je drago da je oporavak bio tako brz i uspijesan!!! Veliki pozdrav!!! :zeko1:
Renato
Zečić
Zečić

PostPostao/la piknjica » čet ožu 21, 2013 17:52 pm

Pozdrav!

Mi smo se prije par dana opet borili sa začepom, nadimom, enteritisom... Da ne pišem sve, između ostalog, veterinar nam je, nakon par dana terapije kod njega, dao sulfadimidin za doma na špricu, 1 ml u 2 dcl vode. Tu sam na forumu pročitala da je bolje špricom direkt u usta pa onda dati vode. Sad je treći dan kako dajemo lijek. Veterinar je rekao da ju tih par dana uzimanja lijeka držim na puuuuno sijena i vode. Bez svježeg, voća i suhe hrane. Ova 2 dana je to funkcioniralo, jela je sijeno, domaće, bilo je lijepih kuglica.
Ali... Danas je popodne počela protestirati! Ne želi sijeno ni pod razno, trbuh nije napet, bilo je i par kuglica. Mora jesti, to znam, nutkam ju, dajem travku po travku, mogu li joj, bez obzira na lijek, smiksati jabuku, bananu pa na špricu ako neće htjeti jesti? Ili da joj dam suhu hranu? Ili možda Critical Care? (Ima li ga netko za poslati, iz Čakovca sam?) Smije li to uopće u kombinaciji s tim sulfadimidinom?
slika ...Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju...slika
12.11.2009.-2.11.2016.
piknjica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la lorena105 » čet ožu 21, 2013 18:28 pm

jao opet :zekoo4: pa neznam možda da probaš kompot od ananasa ako ne želi jesti, ali neznam rađe pričekaj odgovor nekog iskusnijeg da ja ne uprskam, u svakom slučaju pružam ti podršku i želim brzo ozdravljenje malenoj :zeko3:
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Zečica Miffy » ned ožu 24, 2013 9:38 am

Jeli ljepotica bolje?! :zeko4:
Zečica Miffy
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Zdravstvene rasprave