Kunic reži ?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Kunic reži ?

PostPostao/la warped » sri pro 01, 2010 21:24 pm

Danas je Csilla na mene malo zarežala dok je jela celer koji joj je skoro ispao, pa sam joj ga ja pomicala da ne padne, a ona je valjda mislila da joj kradem pa je nabacila jedan 'grrrr'. :ljut: ;D
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mary » čet pro 02, 2010 17:46 pm

hihihihi , dusha mala :zeko3:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Dejica » pon srp 25, 2011 18:54 pm

Kunic je poceo neprestajno da se svadja sa nama. Bila sam na moru i 20 dana je bio kod babe i dede. Od kako sam je dovela kuci kad krenem da je mazim ona rezi, frkce i svadja se ali ne uvek. Malo pre odjednom me je napala kad sam htela da joj dam poslasticu.

Kako da je smirim da bude kao pre?
Dejica
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto srp 26, 2011 13:43 pm

Damir je režao baš jako kada sam ga tek dobila. To sam već pisala tu negdje na forumu. Sakrio se u kut kod ormara i zida i tj dana nismo imali nikakav kontak. Samo bi mu ostavljala hranu kod početka i to je to. Bojala sam se užasno, jer do tada nisam imala zeca. Rekla sam bila dečku da mu treba egzorcist, a ne vlasnik hahahahah :zeko7: Ali što je jadan prošao nije ni čudo :sad: I onda sam se ohrabrila i malo po malo ruku u kožnoj rukavici gurala i mazila ga. Danas reži samo kod češljanja i rezanja noktiju, jer to ekstremno ne voli. Svoju četkicu i lopaticu za govanca i "kenjaru" obavezno uzima u zube i ronda s njima. Ako gospodinu slušajno nisam počistila ukakano to automatski leti na pod :zeko7: A nogama je lupao samo jednom i to na malo štene i njega je boksao onako nogama i rukama, a jadno pseto gleda u njega i cvili hahahaha :D Dok s mačkom sve ok. Dapače ignorira mačka 100%
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » uto srp 26, 2011 13:45 pm

Dejica je napisao/la:Kako da je smirim da bude kao pre?

Samo polako joj prilazi. Druži se na podu s njom. Daj joj neko voće i tak. Vremena :zeko8:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Markic » ned srp 31, 2011 10:37 am

Hi hi,

nas Hugo je kao pas, ako mu nesto ne odgovara, zarezi ko pas.
To je normalno i super, prije je bjezao usran od straha od ljudi koje ne pozna, a sad ako sam ja u blizini ili cura, rezi na njih :D

Zec sa stavom!
Markic
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » ned srp 31, 2011 11:21 am

Moja rezi na macke moje ako su joj u krugu par metara,rezi na noge moje dok hodam sa hranom do mjesta gdje cu joj ostavit ruckic,rezi na metlu...doista rezi...tko bi rekao,tako mala flafasta bica da mogu rezat ha :) :rolleyes:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » ned srp 31, 2011 12:54 pm

Roflo isto non stop, na svaki klinac reži i ljuti se, pa ga zovemo mrgud. Ironično, istovremeno je kukavica samo takva, svega se boji.
ars
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan