koji proizvođač hrane?!

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

koji proizvođač hrane?!

PostPostao/la cumo » uto sij 12, 2010 20:40 pm

Pozzić!
Zanima me kojom hranom hranite svoje kuniće? Ja svom Cumi od prvog dana kupujem Dein Bestes hranu iz DM-a i vidim da mu odgovara! Nije preskupa a bitno da ju popapa! Nabavili smo i curu i vidim da je i njoj fina...ona papa sve i stalno! :D

Sa čime vi hranite svoje mezimce, tj. zanima me koji je proizvođač i gdje ju nabavljate?! Tnx! :zeko8:
cumo
Zečić
Zečić

Re: koji proizvođač hrane?!

PostPostao/la tinka » uto sij 12, 2010 20:44 pm

ja sam do prije dva tjedna curkama davala cuni junior od prestige-a, a sad smo prešle na re-balance isto od predtige-a... bitno je da im daješ hranu za zečeke do 6 mjeseci... znači, za juniore... ;D znam da je navodno od prestige-a hrana najbolja, ali ako tvoji vole to, onda ok, bitno samo da je za male a ne za odrasle... :wink:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la cumo » uto sij 12, 2010 20:48 pm

Cumi sam nedavno kupila hranu za zekane starije od 6. mj. i nije ju htio papati pa smo se vratili na Junior! :blush:
Sunčica i je beba pa skupa papaju istu hranu!
cumo
Zečić
Zečić

PostPostao/la tinka » uto sij 12, 2010 21:01 pm

a joooj, ja ti uvijek zaboravim da je cumo veliki dečko već... iskreno, izgleda mi kao beba, pa uvijek mislim da ima dva, tri mjeseca... ;D znaš kaj, mislim da to i mene čeka, moje ti samo frklu nosom na ovo novo, pojedu tu i tamo malo, ali nije to to... samo ne znam da li ih se može i dalje hraniti juniorom ak su već veliki... :huh:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la cumo » uto sij 12, 2010 21:06 pm

Ma mislim da mogu, ali sigurno u većim količinama! :D :D
cumo
Zečić
Zečić

PostPostao/la tinka » uto sij 12, 2010 21:08 pm

mislim da bum i ja njima miksala kao do prije par dana... ;D
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Megy » uto sij 12, 2010 23:11 pm

Hrana iz dm-a nije dobra jer u njoj ima previse masti, proteina, jogurta a premalo vlakana sto zekanima treba, i naravno da ju zeke vole jer im je to poslastica ali zato smo mi tu da odlucimo sto je najbolje za njih...moj kunic je kao i vecina drugih odrastao na Cuni Junioru i mislim da je to najbolja dostupna hrana za bebe (bar su mi tako rekli, i bitno je da uvijek pojede sve pa cak i zelene stapice) i svakako je puno zdravija od dm-ove

Razlika izmedu hrane za odrasle i hrane za bebe je u kolicini kalcija i beby hrana je kaloricnija (to je moj zakljucak nakon usporedivanja deklaracija ali pitajte nekog iskusnijeg) pa bi zato odrasli trebali jesti hranu namjenjenu njima...npr. Cuni Complete/Fit/Re-balance/Crispy

I naravno ne zaboravite sijeno!
Ljubav je pobjeda mašte nad inteligencijom!
17
Toby & Anđa :zeko3:
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Megy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anek » sri sij 13, 2010 10:13 am

Zeko ce jesti sto god mu das..to ne znaci da je dobro za njega. Posto se hrana prodaje u dm-u mozes i sama zakljuciti da nije bas "strucna" :zekoo12:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Radoznalica » pon sij 18, 2010 22:39 pm

Mi smo joj kad je bila beba davali Prestige Cuni Junior, a sada jede Prestige Cuni Indoor Nature. Sijeno u kavez dobije ono alpsko, presano jer ga iz jasli zna razvuci po kavezu i onda nece jesti s poda. A kad je izvan kaveza (vecinu dana), tada dobije Prestige nepresano sijeno koje onda pojede svo (obozava ga) i ne damo joj da ga razvuce pa da se baca jer je skuplje od presanog. Snackove izbjegavamo, radije joj umjesto toga dam brusnicu ili kolutic banane ili kockicu jabuke na dan i sl. I, naravno, dozvoljeno povrce, dobro oprano i osuseno.
Radoznalica
Zečić
Zečić

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan