Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

).
Pljeskanje rukom ne pali, opće ne reagira na glasne zvukove (
) uhvatim ga kad digne repić i prenesem u wc ali do tad je već pišnuo malo i kako ga nosim tako piša, dok dođemo do wc više nema sta popišati
Znam da su to hormoni i da će prestati samo od sebe ili kastracijom (na koju će doći red kad tad) ali trenutno su mi najbolji frendovi (osim njega) četkica, spužvica, krpica i svemoćni ALKOHOLNI OCAT. Stoje mi na tv ormariću jer nema ih smisla nositi u wc kad su u uporabi bar 2 do3 puta dnevno.

.Njega dooooobro drma pubertet
Ali ja moram pohvaliti svoju curicu ona sve uredno obavlja (dorbo zna se desiti koja kuglica izvan wc ali nista strasno
)

msara je napisao/la: Najsmješnija sam sama sebi kad prešutim mužu da se negdje po tepihu popišao da ne misli da je naš zeka tako zločesti zecov.![]()
![]()

Nebojša je napisao/la:mislim da sam ga lajkovao na FB stranici
Kako se ti skakutavci čovjeku podvuku pod kožu, čudo jedno. Ali nije ni on imun na njega. Neki dan je iz vedra neba izvalio "Ma ja ga nebi dao da mi daju neznam koje pare!" Šuga moja mala šugava zločesta. (Mislim na zeca, ne na muža
)

baš je slatkiš
Dobrodošli 

msara je napisao/la:Da vas pitam, koliko treba proći vremena od kastracije da se maksimalno ukloni mogućnost potomstva? Čitala sam negdje 6 tjedana. Da li je nakon 6 tj.100% sigurno da neće doći do potomstva? Razmišljamo o curi za Grega. I da, da li bi bilo bolje da je cura sterilizirana ili nema neke velike važnosti ako je on kastriran, mislim hoće li ona njega gnjaviti. Greg ima 7.mj. U kojem rangu da mu gledamo curku? Da li mlađu i koliko bi bilo idealno? Primjetim u zadnje vrijeme bez obzira što mu posvećujem 12 od 24h dnevno, da mu nisam interesantna i da mu je dosadno. Nikad se on nije znao igrati s nama. Dođe se malo pomaziti i maza je velika, ali za neku igru na tepihu i interakciju i nije raspoložen, a razigran je sam od sebe, samo što mu brzo dosadi sam se zabavljati i nikad se nije ni s jednom igračkom igrao duže od 30 sekundi.

Natrag na Slike, filmići, priče...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.