GREGOR

Podijelite s nama dogodovštine, slike i filmiće vašeg zeke:)

Moderatori/ce: zeko_peko, Lela

Re: GREGOR

PostPostao/la msara » uto tra 03, 2012 7:50 am

Bože dragi što nam sve ovaj ludi pubertet neće donijeti. Evo već pola sata kako sam ga pustila iz kućice zavukao se pod kauč i lupa zadnjom šapom svako 10 sekundi i proviri malo ponjuši tepih i dok čuje kakav najmanji šum bris pod kauč i opet lupanje šapicom. Boji se čak i mene kad povirim pod kauč bježi u kut a do sad bi uvijek dojurio dati pusu dok povirim pod kauč. Neznam jel sinoć nešto ružno sanjao pa je ovako isprepadan ili su hormoni u pitanju. Ništa se nije promijenilo, jedino smo mu jučer proširili wc u kućici, ali jutros sam ga zatekla u njemu kako kunja tako da mislim da nebi trebalo biti da se zbog toga ljuti. Sinoć je sve obavio u wc-u za razliku od preksinoć dok je bio manji wc kad je zapišao cijelu kućicu. Žao mi ga je, ali ne znam kako da mu pomognem. Sve se bojim da mi je nešto promaklo. Može li biti ljut zbog nove hrane? Pred tri dana smo prešli sa cuni junior na rebalance, ali miješam mu postepeno rebalance u junior da se navikne. Ništa nismo razmiještali po kući, nismo ga zatvorili u kućicu ništa duže nego inače. Jučer smo se kad se sve zbroji bar 2 sata mazili, jutros se neda gledati, a kamoli dirati. Što hormoni urade zecu, čudo jedno.
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » čet tra 05, 2012 9:00 am

Do sad smo ustanovili da volim jabuku. Dobim kockicu skoro pa svaki dan i jutros, ajde da mu probam malo mrkvice (6.mj ima pa rekoh da ga krenem navikavati pomalo i na svježe). Ali ljudi moji on od te mrkve bježi ko vrag od tamjana, baš onako kad ju ponjuška otrese glavom i bris na drugi kraj sobe (ko kad malt pastu pomiriše).
Baš sam blesav. Al sam i ja neki zeko, a ne volim mrkvu. Ostavila sam mu komadić ispod stola, možda se predomisli, a ako ne, naravno da neću forsirati, neka jede što želi (od ponuđenog i dozvoljenog, naravno) ali mi je presmješno da zeko (dobro nije zeko nego kunić) neće mrkvu da jede. Baš i nisam Bugs Bunny, ilitiga Zekoslav Mrkva (meni još najdraži naziv iz djetinjstva Duško Dugouško :zeko7: ).
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » čet tra 05, 2012 10:38 am

Ljudi moji, mene ubi ovo zapišavanje. Ma zapravo nije to zapišavanje, nego doslovno pišanje. Poludio je skroz. 3 mjeseca je pišao uredno u wc i kugličario, a sad....kuglice po tepihu i ispod kauča mi nisu problem, pokupe se lako, ali pišanje po tepihu i ispod kauča(na laminat! što do sad nikad nije uradio na tako tvrdoj podlozi) to me ubija. Nema dijela tepiha koji nije bio popišan. I još laminat ispod kauča mogu i prebrisati, ali tepih je ogroman i teško ga mogu svako malo prati, a kad perem samo mjesto gdje je pišnuo nije to to, nikad se to ne opere kako spada. I da budala bar piša na jedno mjesto pa bi mu stavila wc tu i svi sretni, ali nikad se ne popiša na isto mjesto i ne bira kuteve, rubove, nego nasred ogromnog tepiha. Poludit ću od čišćenja. Definitivno sam rob svome zeki :lud: Pljeskanje rukom ne pali, opće ne reagira na glasne zvukove ( :zeko10: ) uhvatim ga kad digne repić i prenesem u wc ali do tad je već pišnuo malo i kako ga nosim tako piša, dok dođemo do wc više nema sta popišati :rolleyes: Znam da su to hormoni i da će prestati samo od sebe ili kastracijom (na koju će doći red kad tad) ali trenutno su mi najbolji frendovi (osim njega) četkica, spužvica, krpica i svemoćni ALKOHOLNI OCAT. Stoje mi na tv ormariću jer nema ih smisla nositi u wc kad su u uporabi bar 2 do3 puta dnevno.
Eto, morala sam se nekome požaliti. Najsmješnija sam sama sebi kad prešutim mužu da se negdje po tepihu popišao da ne misli da je naš zeka tako zločesti zecov. :lol: :ruganjee: :shy:
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lu-Lu » čet tra 05, 2012 12:41 pm

Bas sam zlocesti zeko :dragonn-ccc-e: :nowink: .Njega dooooobro drma pubertet :)Ali ja moram pohvaliti svoju curicu ona sve uredno obavlja (dorbo zna se desiti koja kuglica izvan wc ali nista strasno :P )
A tebi zelim srecu sa ciscenjem tepiha :happy: :cool: :D
So,you wont adopt,because you want to know where your pet come from-
We all come from the same place,
We all need love....
Lu-Lu
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la lilylily » čet tra 05, 2012 14:34 pm

msara je napisao/la: Najsmješnija sam sama sebi kad prešutim mužu da se negdje po tepihu popišao da ne misli da je naš zeka tako zločesti zecov. :lol: :ruganjee: :shy:

E ovo mi je taaaaaako poznato :) :zeko7:
lilylily
Zečić
Zečić

PostPostao/la Nebojša » čet tra 05, 2012 21:27 pm

mislim da sam ga lajkovao na FB stranici :D
Nebojša
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » pet tra 06, 2012 7:26 am

Nebojša je napisao/la:mislim da sam ga lajkovao na FB stranici :D

Mislim da to nije Greg. nismo stavljali slike na FB jedino da nije tko od prijatelja stavljao, stalno ga slikaju, tko god dođe.

Danas mi je jako tužan dan. Grč mi je u želucu od kad sam se probudila. Idemo danas za BiH do nedjelje, a moje zlato ostaje na sekinoj brizi. Već znam da će u nedjelju kad se vratimo biti durenja bar 24 sata što smo ga ostavili. Jučer sam ga puštala po sat vremena svako 3-4 sata da ga malo naviknem na kućicu, pa da vidimo hoće li to upaliti, da se malo manje ljuti na nas, mada nije isto kad je zatvoren, a tv radi, mi pričamo, hodamo okolo i kad je jadničak sam u tišini. Svaki put kad sjedemo u auto i krenemo meni oči pune suza što ga ostavljam. Kaže muž da više hormoni mene pucaju nego njega i još me stane zezati "A jadan tvoj Gregor, ostavila si ga jadnog samoga..." tak da se ja na kraju doslovce :kmeee: Kako se ti skakutavci čovjeku podvuku pod kožu, čudo jedno. Ali nije ni on imun na njega. Neki dan je iz vedra neba izvalio "Ma ja ga nebi dao da mi daju neznam koje pare!" Šuga moja mala šugava zločesta. (Mislim na zeca, ne na muža :zeko7: )
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la Nebojša » pet tra 06, 2012 21:27 pm

ovu je sliku postavila Tijana Todorovic,ne znam jel ti poznato to ime :D
Nebojša
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » uto tra 10, 2012 7:35 am

Nije mi poznato, mora da to nije moj Gregor nego neki zekan sličan njemu. Evo vratili smo se iz BiH i moram priznati da nije bilo durenja, samo veselja, ali se u 3 dana uspio predomisliti oko mjesta wc-a u kućici. Sada je to ravno ispred vrata kućice (s unutarnje strane). I kako da mu sad premjestim wc tu odmah na ulaz. Ode on nekad i na staro mjesto, ali češće na ovo novoodabrano. Hormoni su se malo stišali, bar mi se tako čini.
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » sri tra 18, 2012 8:06 am

Vratili smo se u stari wc!!!!! Zapišavanje i kugličanje po kući se drastično smanjilo. Mislim da se navikava na pubertet samo što je sad maza do bola. Taj bi se samo mazio. Neku večer probam da vidim koliko dugo dok mu ne dosadi i puna dva sata u komadu smo se mazili dok mi ruke nisu utrnule više, a on bi još. I da mi je netko rekao da Zeko i potočić pali kod zekana umrla bi od smijeha. Radim ja jučer nešto za stolom i on dosađuje oko nogu i u jednom trenu se izvali, pa mu onako iz gluposti krenem pjevušiti Zeku i potočić, nakon 10 min opet krene lupanje i kruženje oko nogu i ja mu iz zezancije zapjevam Zeku i istog se trena izvali. Još se dva puta ponovila ista situacija. Već jutros krenem mu pjevušiti, nije legao al je zastao u svom ludiranju i osluškuje. Presmješno.
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sri tra 18, 2012 12:05 pm

Poznate su mi ove fore :zeko7: :zeko7: :zeko7: baš je slatkiš :zeko3: Dobrodošli :zeko1:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la msara » pon svi 07, 2012 12:55 pm

Da vas pitam, koliko treba proći vremena od kastracije da se maksimalno ukloni mogućnost potomstva? Čitala sam negdje 6 tjedana. Da li je nakon 6 tj.100% sigurno da neće doći do potomstva? Razmišljamo o curi za Grega. I da, da li bi bilo bolje da je cura sterilizirana ili nema neke velike važnosti ako je on kastriran, mislim hoće li ona njega gnjaviti. Greg ima 7.mj. U kojem rangu da mu gledamo curku? Da li mlađu i koliko bi bilo idealno? Primjetim u zadnje vrijeme bez obzira što mu posvećujem 12 od 24h dnevno, da mu nisam interesantna i da mu je dosadno. Nikad se on nije znao igrati s nama. Dođe se malo pomaziti i maza je velika, ali za neku igru na tepihu i interakciju i nije raspoložen, a razigran je sam od sebe, samo što mu brzo dosadi sam se zabavljati i nikad se nije ni s jednom igračkom igrao duže od 30 sekundi.
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la msara » pon svi 07, 2012 14:57 pm

Evo nešto novoga. Malo sam porastao, ali ne previše. Još uvijek sam zloćo ali puno više pavam nego što radim nered.
(Slikano mob pa su malo mutne, ali ipak...):

slika
Umivanje

slika
Imam novog frenda, ali nije mi nešto zanimljiv.

slika
Kod zubara, kratim zubeke.

slika
Što je, vidiš da žvačem!!?!

slika
Kak ja volim kad mi rade friz!!!

slika
Pusti me ženo više na miru, svog si me raščupala.

slika
Irokeza, hehehe.

slika
A gle kaki sam lijepi, uglađeni bio.

slika
I vitak sam ko jednorog. :D

slika
Nema šanse da me nađu, pravo sam se dobro sakrio.

slika
Alo, kompa imaš kakvih slastica?

slika
Guzicom na nogu. "Nema tebi mrdanja od mene"

slika
Omiljena poza, a izgleda tako neudobno.
msara
Zečić
Zečić

PostPostao/la Fiffy » pon svi 07, 2012 15:37 pm

koji medenjak..kako je njemu samo tesko u zivotu :cool:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » pon svi 07, 2012 23:22 pm

msara je napisao/la:Da vas pitam, koliko treba proći vremena od kastracije da se maksimalno ukloni mogućnost potomstva? Čitala sam negdje 6 tjedana. Da li je nakon 6 tj.100% sigurno da neće doći do potomstva? Razmišljamo o curi za Grega. I da, da li bi bilo bolje da je cura sterilizirana ili nema neke velike važnosti ako je on kastriran, mislim hoće li ona njega gnjaviti. Greg ima 7.mj. U kojem rangu da mu gledamo curku? Da li mlađu i koliko bi bilo idealno? Primjetim u zadnje vrijeme bez obzira što mu posvećujem 12 od 24h dnevno, da mu nisam interesantna i da mu je dosadno. Nikad se on nije znao igrati s nama. Dođe se malo pomaziti i maza je velika, ali za neku igru na tepihu i interakciju i nije raspoložen, a razigran je sam od sebe, samo što mu brzo dosadi sam se zabavljati i nikad se nije ni s jednom igračkom igrao duže od 30 sekundi.

pa nakon 6 tjedana bi trebalo biti 100 %..hoce li ga cura gnjavit je individualno..u ubrnutom slucaju je sigurno da ce muzjak gnjavit zenku u ovom ne mora biti..inace se preporuca starilizacija zenke zbog velikog postotka oboljevanja od tumora maternice kod nesteriliziranih zenki..a neki i dosta muce hormoni pa se pate s laznim trudnocama..ali ako nemas adekvatnog veterinara koji ce obaviti zahvat mozda se ne bi trebalo odlucit na sterilizaciju..al to sve ovisi o tebi i o tome kako se zenka ponasa..dob zenke i nije tako bitna, iako ako je ona skroz mala mozda ces morat malo vise pazit da ju slucajno ne ozljedi..ja bih preporucili ili slicne starosti ili stariju..al kazem sve ti je to dosta individualno
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Slike, filmići, priče...

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan