kunići s branimirca

Zekići traže novi dom..

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la ulla » sub sij 12, 2008 14:00 pm

daj si malo truda pa procitaj cijelu temu od pocetka pa zbroji 2 i 2 pa onda davaj takve komentare. ja sam isto na pocetku tako skako na sve bez razmisljanja a sad i ja cak ipak malo procitam prije a ako mogu ja moze svatko ipak sam ja najiritantniji ovdje.
ajde ulla zbrajaj malo.

Dala sam si truda još davno kad je tema i počela pa nisam baš skakala, ako možeš primijetit i nešto puno pisala, jer se jako puno toga zna svoditi na rekla kazala. A sad opet nakon svega par mjeseci opet se ista priča svodi u tom pet shopu, poklanjanje bolesnih, ista priča djelatnice. Slike su osvanule iz pet shopa kad je stanje bilo ok i to s mobitela. E pa? Ako te tema ne zanima slobodno ne moraš komentirat i pusti druge da rade šta hoće. Vidim po puno postova da si dežurna svađalica, šta ne možeš se doma svađat pa ti ovdje odgovara plijenit pažnju? Ne tangiraju mene tvoji komentari. Ja sam se za svoje stavove i uvjerenja borila i izborila i nije moju odluku baš netko mogao zaustaviti. Stvar je samo da u ovom pet shopu nisam bila, pa nit vidjela da je malcima grozno, pa ne mogu niš ni reći o stanju dok se sama ne uvjerim, a trenutno radim u Splitu, do sli tjedna, pa ni ne mogu tren trknuti do tamo. Al ljudima koje zanima pomoć ovim malcima smijem dati informacije kojima raspolažem, prijedloge i dobru volju da i ja pomognem. I to je to, a ti samo nastavi bit i dalje najiritantnija osoba na ovom forumu, to tvoje pravo.
ulla
Zečić
Zečić

PostPostao/la Zeko_Jurica » uto sij 15, 2008 1:18 am

Pinky and D`brain je napisao/la:stvarno se nemojte ljutiti al ovo je cista utopija.

Pinky, hvala na savjetima. Shvatili smo. Nije nužno nam svakih malo ponavljat kako se ovdje ništa ne može učiniti. Pusti nas idealiste, da pokušamo neke stvari promijeniti. Onaj tko se ne želi boriti, unaprijed je izgubio.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zeko_Jurica » uto sij 15, 2008 2:05 am

ulla, svaka čast i hvala na informacijama, a mislim da bi nas par "idealista" moglo još dosta naučit od tebe :)

idem još pogledat one linkove. Trebali bi složit neku proceduru koju bi onda mogli primjenjivat i u drugim dućanima. Bojim se da će ova 3 biti na neki način žrtvovana, napravili mi prijavu ili ne. A ako ih udomimo, još brže će stići novi - osim ako im ne zatvore dućan. Nažalost, kapaciteti za udomljavanje su nam prilično mršavi :sad:
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Zeko_Jurica » uto sij 15, 2008 2:08 am

renata je napisao/la:...
Ne mogu ti poslat na mejl kopiju jer nemam skener, ali daj mi neki broj fax-a pa ti ovog trena šaljem telefonom!

renata, imaš pm
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Pinky and D`brain » čet sij 17, 2008 8:32 am

jedno je borit se i bit porazen a drugo past bez ispaljenog metka.
cijnenica: vec vise od mjesec dana se pise o branimircu o bolesnim kunicima nehumanim uvijetima i slicno. sta ste poduzeli? sta ste napravili konkretno da se situacija rijesi osim pametovanja ovdje?
stvarno ne mislim kritizirat i u jednu ruku me bas briga ali mi je malo smijesno da svi nesto pricate, svi nesto mozete svi cete poduzeti svasta a sta je konkretno napravjleno od otvaranjaopve teme do dana danasnjeg?
moze li mi netko reci konkretno. ?? nista.
i oprostite sto sam realan.
svi za mrkvicu, mrkvica za sve.
Pinky and D`brain
Zečić
Zečić

PostPostao/la sovica » sub sij 19, 2008 2:53 am

gle ja ih svakih par dana odem pogledat, pogledam njuskice guze, pricam sa zenom i pokusavam joj objasniti i onda mene uvjerava da su to ovnoliki kunici i da im se uha nisu spustila. zadnje sto je imala su bili kunici stari 26dana i poklanjaju se ta tri bolesna... svima su njuskice bile suhe al su kihali. dal je to od kombinacije piljevine s puno prasine ili neceg drugog ne znam. a ni pojilice im nisu vrhunac cistoce. al vkoliko god razgovarala sa zenom i objasnjavala joj neke stvari ne ide bas.
sovica

PostPostao/la Ivona&Parnas » sri sij 30, 2008 12:22 pm

Hej...ja sam nova i kratko imam Parnasa...razmišljala sam da mu nabavim društvo da mu bude lakše ili da pričekam da se navikne? Ne znam što je bolje?!?!? Molim savjet.
Se to priča o nekom pet shopu u Zagrebu i gdje je to točno ako bi mi netko htio objasnit jer ne živim dugo tu? I da li bi se Parnas mogao razbolit ako uzmem bolesnog zeku? :huh: :omg:
Ivona&Parnas
Kunić
Kunić

PostPostao/la sovica » sri sij 30, 2008 12:35 pm

evo ja sam jucer bila u tom pet shopu, sva tri kunica su uspjesno navodno poklonjena, a ako je vjerovati prijasnjim njenim poklan janjima zavrsili sau kod cigana. tako da se tema moze closed
sovica

PostPostao/la Ledolina » sri sij 30, 2008 12:43 pm

sovica je napisao/la:evo ja sam jucer bila u tom pet shopu, sva tri kunica su uspjesno navodno poklonjena, a ako je vjerovati prijasnjim njenim poklan janjima zavrsili sau kod cigana. tako da se tema moze closed

Glupaca! :ljut:

(Ne ti sovice :) )
slika[url=http://ticker.7910.org/eng][img]
Ledolina
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Udomljavanje i akcije spašavanja

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan