i sad je već 8 mjeseci moj dragi cimer...Eto zasada toliko i nadam se da ćemo se još družiti

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
i sad je već 8 mjeseci moj dragi cimer...

Fifi je albino i on je prvi dosao kod mene ,a balto je bijelo-smedi i on je nedavno dosao (kupili smo ga kao curicu da Fifi radi društvo ,ali je ipak ispalo da je Balto dečko)... 

Fifi je malo plah i stalno ga je nečeg strah.Obadvoje imaju velike kaveze makar su rijetko u njima.Kad sam doma stalno su pusteni van.Razmisljala sam o kastraciji i oba dvoje ćemo kastrirat i nabavit svakome zenku te ćemo i njh sterilizirat.

prvo obavezno procitaj prehranu jer tako mali zeko ne smije nista osim sijena, vode i kvalitetne suhe hrane..sto se tice drustva to je odlicna ideja samo za sigurno i dugorocno druzenje zeko mora biti steriliziran/kastriran..tako da kad se odlucis na to prvo cap cap, a onda se mozda i zaljubis u nekog zeku (obavezno suprotnog spola od tvog zeke) u Udomljavanjima 

...imate uglavnom sve napisano na forumu,ako vam treba pomoc nekakva,uvijek mozete pitati.

vini je napisao/la:Dobrodošli![]()
otvori temu i stavi slikice da vas vidimo

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.