Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

lijep pozdrav svima 

zeko je super završio kako je mogao jadničak (mislim na toplotni udar)

Sjecam se trenutaka kad sam ju samo gledala i mislila da ce mi glava eksplodirati od silne ljubavi koju osjecam za nju
Nikad ju nisam i necu prezaliti, ona je bila posebna, moja najbolja prijateljica, moja obitelj i moje dijete.
On je moje dete, moja ogromna ljubav i moj zacetnik zecosveta sa kojim me je upoznao.
a ti mama ljubav

ozbiljno, ona obično prva reagira ali malo tvrdoglavo stvorenje se neda sve dok ja ne dođem i sad, moj princip je ovakav (doslovce): dođem do njega, on se sjedne i gleda me. Kažiprst jedne ruke dignem u zrak a sa drugom rukom ga mazim po leđima i mirnim tonom govorim kako to ne smije raditi ili tamo ići. E sad, svjestan sam ja da on nema pojma kaj mu ja zapravo govorim i da mu isto tako mogu diktirati Hamleta ali na taj način shvati da to ne smije i meni uglavnom pali, ostavi to po strani na par dana, dok ga ponovno ne ulovi želja da se spusti u "zabranjenu zonu" 

starom je to sve bilo kao svejedno..ja sam naravno poludila jer moljakam zivotinju od kad znam govorit pa sam dobila pravo izbora prve zivotinje (stara je sestri prodala foru da cemo nabavit meni misa, anjoj onda malo kasnije hrcka..mos mislit)..naravno u pets shopu nije bilo ni misa, a kamoli stakora..i onda sam ugledala zeke
..bilo su siroti onakvi premali i premladi, sto tada, prije 9 godina
, nisam znala pa sam uvjerila mamu da su to patuljasti kunici koji narastu samo malo vise od hrcka
(iako sumnjam da mi je ikad povjerovala)..onda su usljedila mamina odustajanja od zeca jer su joj svi rekli da oni smrde i bla bla..i nakon mojih suza i uvjeranja da ne smrde u nasu je kucu dosao Altan..mala crna kuglica stara svega 3 tjedna
..mama ga je, kad sam joj ga donjla prvi put pokazat, uzela u ruke, pomirisala i rekla da moze ostat dok ne pocne smrdit..i tako je Altan ostao sljedecih 6 i pol godina
..ubrzo postao "mamin jedini sin", "onaj kome ce ona sve ostavit", "jedini dobar koji od nje ne trazi pare"...
Prvih godinu dana smo ga zatvarali preko noci..sljedecih 5 i pol je spavao sa sekom na krevetu..

pored moje plisane igracikice , i skroz se umiri te i ona izgleda kao da je plisana.

Mary je napisao/la: Cim je dosao kod nas u stan pojeo mi je ceo jedan list sa cveca![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.