Jako lepo si sve ovo opisao.
REkao si pravu istinu - prvi zeko je uvek prvi i poseban!!! Jos ako imas neko vreme samo njega i postanete tako bliski, ne mozes zamisliti kako si ziveo pre njega ili kako bi mogao bez njega...
Prelepa stvar ti se desila, istina kao i mnogima od nas... Prvi zeka i totalno nas iznenadi i osvoji, zaludi i uvuce u svoj maleni predivni svet....
Ja sada imam tri zecosa, ali moj prvi Krcko, hvala Bogu i dalje je samnom, je meni ipak najposebniji i posebniji odnos imam sa njim... I on se sam ponasa kao kraljevic jer to zna. U kuci se ja moram sklanjati njemu, toliko je razmazen da se vidi vec na prvi pogled, i ni ne zelim da bude drugacije. Prosto ga obozavam i moze da radi sto hoce ukoliko mu to ne steti.

On je moje dete, moja ogromna ljubav i moj zacetnik zecosveta sa kojim me je upoznao.
E sada, to sto voli tebe najvise, mogu probati da ti objasnim iz svog iskustva ako se bilo koja ljubav uopste moze objasniti.
Moj Krcko je vise voleo mog brata i moju cimerku od mene. Neverovatno ju je voleo i zeleo da joj bude blizu, ali ona nije bas bila ljubitelj zecova, tako da ta njegova ljubav nije ostala uzvracena kao kod tvog zeke.
Medju prvim stvarima koje sam procitala na forumu bilo je i to da zecevi nekada zavole neku osobu iz porodice vise od drugih, cisto tako bez razloga. Znajuci to mislila sam da je to razlog.
Onda sam primetila, da se meni desava da me zecosi od mojih prijatelja bas prihvate i vole, i posmatrala situaciju. Narocito od kada imam jos dvoje njih.
Vidis, milim da je upravo to sto ti nisi cesto sa njim razlog sto ti je tako privrzen. Recimo tvoja cura mu sigurno posprema kavez, daje da jede, cetka, mozda i sece noktice, brani kada ga pusti po kuci kada nesto ne sme da gricka, i ona mu nekako dodje kao mama zakon

a ti mama ljubav
Mislim ako sam to dobro objasnila. Bar gledajuci po ovim bestijama koje ja poznajem