Dobrodosli

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

Re: Dobrodosli

PostPostao/la Aurora » ned stu 20, 2011 23:48 pm

Stvarno vam je forum super, našla sam mnogo korisnih informacija. Svog zeku sam dobila ne planirano, moj mali brat ga je kupio, starci pristali, a naravno brzo mu je"dosadio", al ja sam se zaljubila u malu krznenu lopticu :zeko3: i sad je već 8 mjeseci moj dragi cimer...
Eto zasada toliko i nadam se da ćemo se još družiti :zeko1:
Aurora
Kunić
Kunić

PostPostao/la bunny-fifi » ned vel 05, 2012 11:22 am

Da se predstavim ja sam Lorena i nova sam na forumu...
Imam dva patuljasta ovnolika kunica , dva dečka Baltu i Fifija, nažalost njih dvoje se ne podnose :hm: Fifi je albino i on je prvi dosao kod mene ,a balto je bijelo-smedi i on je nedavno dosao (kupili smo ga kao curicu da Fifi radi društvo ,ali je ipak ispalo da je Balto dečko)... :D
bunny-fifi
Kunić
Kunić

PostPostao/la vini » ned vel 05, 2012 12:27 pm

Dobro došla :)
Pročitaj malo po forumu o upoznavanju kunića, a i sve ostalo; prehrana, navike....
Dva istospolna kunića teško će se složiti, pogotovo kad nisu iz istog legala i kad nisu kastrirana.
Pretpostavljam da nisu. Koliko su stari? Mislim da je najbolje da ih odvojiš dok ih ne kastriraš. Onda se malo smire, pa ih možeš probati spojiti. To je dugotrajan proces i zahtjeva strpljenja i pažnje. Moram reći da to izuzetno rijetko uspijeva. Ako se potuku mogu se i ozbiljno ozljediti. Najbolje funkcionira mješoviti par. Uvijek možeš probati jednog dečka udomiti i drugome uzeti provjereno curu. Cure se obično steriliziraju zbog mogućnosti kasnijih bolesti, a dečki kastriraju, da ne dosađuju.
Za sada ih svakako odvoji.
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la bunny-fifi » ned vel 05, 2012 13:31 pm

Hvala na dobrodošlici!
Vec sam citala po forumu teme o prehrani,brizi...i stvarno su mi puno pomogle.
Fifi je star oko godinu dana ,a Balto 6 mjeseci.Svatko ima svoj kavez, zato sto Balto(mladi) odmah napada Fifija kad ga vidi.Balto je taj koji je agresivac i misli da je sve njegovo ,on se ničeg ne boji kad npr.dođu gosti on ih kao pas njusi te hoda naokolo za njima.Obožava se mazit i stvarno je razmazen, najbolji prijatelj mu je moj pas Bundy, stalno je uz njega a Bundy mu je kao mama :D Fifi je malo plah i stalno ga je nečeg strah.Obadvoje imaju velike kaveze makar su rijetko u njima.Kad sam doma stalno su pusteni van.Razmisljala sam o kastraciji i oba dvoje ćemo kastrirat i nabavit svakome zenku te ćemo i njh sterilizirat.
bunny-fifi
Kunić
Kunić

PostPostao/la Stewart » sri vel 08, 2012 1:14 am

Pozdrav svima,

Ponosni sam vlasnik malog zekonje koji ima oko 3 mjeseca. Dao sam mu ime Stewart iako još ne znam da li je cura ili dečko :D
Ako ispadne da je cura zvat ćemo ju Stewardesa :cool:

Budući da sam početnik što se tiče zecova, ovaj forum mi se čini izrazito koristan.

Nadam se da bi uskoro mogao nabaviti Stewartu zečje društvo za igru
Stewart
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » sri vel 08, 2012 2:22 am

Dobrodosao! Vjerujem da ces na forumu naci puno korisnih informacija kako biste ti i zeko bili sretni :) prvo obavezno procitaj prehranu jer tako mali zeko ne smije nista osim sijena, vode i kvalitetne suhe hrane..sto se tice drustva to je odlicna ideja samo za sigurno i dugorocno druzenje zeko mora biti steriliziran/kastriran..tako da kad se odlucis na to prvo cap cap, a onda se mozda i zaljubis u nekog zeku (obavezno suprotnog spola od tvog zeke) u Udomljavanjima :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la contessa » sub svi 26, 2012 21:34 pm

Evo, za početak, pozz svima! Trenutno sam nova ovdje i priključila sam se forumu prvenstveno zato što mi trebaju korisne informacije o kunićima pošto sam prvog kunića nabavila prije dva tjedna. Nadam se da sam dobro došla! :)
contessa
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned svi 27, 2012 13:35 pm

Naravno da ste dobrodosli :) ...imate uglavnom sve napisano na forumu,ako vam treba pomoc nekakva,uvijek mozete pitati.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Moonblind » pet lip 08, 2012 9:16 am

Pozdrav svima!

Evo napokon sam se odvazila i odlucila registrirat na forum. Nisam bas na ''ti'' sa forumima, al sam se napokon odlucila da je vrijeme da i to naucim, te se nadam da cu se uspjeti snaci.

Moj zenski kunic Puffy i ja imamo vec poduzu pricu iza nas, zajedno smo vec 6. predivnih godina. Odlucile smo se uclanit na forum jer vidimo da ovdje ima puno zecoljubaca i sretnih zeceva, dobrih toppica, pametnih savjeta i ostalih korisnih informacija; te smo dobile neopisivu zelju da i mi sudjelujemo.
Moonblind
Zečić
Zečić

PostPostao/la Renato » pet lip 08, 2012 10:28 am

Dobro dosli!!! I cestitam na lijepih 6 godina druzenja, neka potraje barem jos toliko!!!
Renato
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » pet lip 08, 2012 10:56 am

Dobrodosli, iako sam ja ovde takodje nova, i isto nisam neki "forumas" ali ovde stvarno ima korisnih saveta i stvarno se svi aktiviraju kad nekome treba pomoc :zeko2:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » pet lip 08, 2012 12:16 pm

Dobrodošli :)
otvori temu i stavi slikice da vas vidimo
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Moonblind » sub lip 09, 2012 9:04 am

vini je napisao/la:Dobrodošli :)
otvori temu i stavi slikice da vas vidimo

Moze mala pomoc!

Gdje da otvorim temu? Da se slucajno ne dogodi da ne otvorim temu na nekom krivom djelu foruma.

Hvala
Moonblind
Zečić
Zečić

PostPostao/la vini » sub lip 09, 2012 9:08 am

Otvori temu u "moj zeko" - slike, filmići, priče... :)
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la Moonblind » sub lip 09, 2012 12:02 pm

Hvala!
Moonblind
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan