lupanje zadnjom nogicom

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

lupanje zadnjom nogicom

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sri stu 30, 2011 19:44 pm

dakle nas mali razmazenko je poceo lupati nogicom zadnjom kad zeli privuci paznju na sebe...

npr.: vidi da mu spremamo veceru i onda pocne trcati ko sumanut po sobi i lupati zadnjom nogom onako glasno sto npr u 11 navecer u zgradi i nije bas najpogodnije :rolleyes:

kad zeli da se dodemo igrati s njim ili kad bi se htio maziti a vidi da ga ne fermamo onda isto pocne lupati nogom jer zna da cemo mi zabrinuti doletjeti odmah da vidimo u cemu je problem...

pretpostavljam da se na to naviknuo dok je bio maleni skroz jer kad je tek dosao cesto se znao uplasiti po noci, sam u kavezu, i cim je on lupio nogom mi smo trcali njemu makar iz sna u 3 ujutro...odmah bi ga uzeli, izmazili i tokom mazenja provjerili zubice, okeca, usi, trbuh, sapice...da ga nesto ne boli i onda bi on lijepo zaspao od mazenja i kad se probudi pustali smo ga po sobi da se malo opusti i vidi da nema nista strasno...i sad se on gospodin naviknuo da kad god on lupi nogicom mi doletavamo...

moja 2 pitanja glase:

1. da li jos netko ima slicna iskustva?
2. kako da ga od toga oducimo?
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Re: lupanje zadnjom nogicom

PostPostao/la Marija123 » čet pro 01, 2011 15:08 pm

moj je gricko uvijek lupao zadnjom nogom kada bi trčao i plesao.ne znam zašto,ali mislim da se to ne može promijeniti
Bijelka - R.I.P. ljubavi
Marija123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dHarma » čet pro 01, 2011 17:21 pm

Igorisite ga :)
Spajk je imao obicaj da pravi krs i lom kad nije u centru paznje.. prevrne sve posude bacaka senilicu okolo, napada tapete..
Ali posle delimicno ostecenog zida, sobe koja je bila u stanju kao da je nuklearna bomba pala i mene koja nisam ni prstom mrdula da ga zaustavim i posvetim mu paznju prestao je.. doduse tri, cetri puta sam morala da pizdim u sebi ali prestalo je..

Barem on samo lupa nogicom :)

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Anby » čet pro 01, 2011 20:23 pm

dHarma je napisao/la:Spajk je imao obicaj da pravi krs i lom kad nije u centru paznje.. prevrne sve posude bacaka senilicu okolo, napada tapete..
Ali posle delimicno ostecenog zida, sobe koja je bila u stanju kao da je nuklearna bomba pala i mene koja nisam ni prstom mrdula da ga zaustavim i posvetim mu paznju prestao je.. doduse tri, cetri puta sam morala da pizdim u sebi ali prestalo je..

;D ;D ;D koji kralj ;D ;D znam da tebi nije bilo smjesno, ali kad ga zamislim samo - puknem se smijat :zeko7:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ja i moj debeli zec » pon pro 05, 2011 10:20 am

ha probat cemo onda sa ignoriranjem, nema nam druge...onda cemo kad to radi kad vidi da mu se sprema vecera, staviti hranu sa strane pa kad se smiri tek onda cemo mu dati jer ovako ispada kao i da je nagraden za svoje ponasanje...

hvala vam svima :)
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan