Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
ne hrane se misevima stakorima itd...jer te macke su necije a kako je sezona parenja one svuda idu i secu... a sta napravi si zid 10 metri i valjda ce ti biti bolje :S A macke ako su cijepljene nema teoretske sanse da se zavlace....uostalom ja imam doma 5 macaka 1 zamorca 1 papigu 1 zeca i svi su nasli zajednicki jezik... a i uostalom hrani ih neznam na ulici i navikni ih tamo...ja znam kada cu ja jednog dana imat dijete...da cu pokazati dijetetu macke zeceve i svu sili zivotinjaLedolina je napisao/la:Ali ja ne zelim da mi se po dvoristu smucaju macke. A hranjenjem cu ih samo privuci.
Ja ih zelim podalje od mog vrta!
Moji kunici su jedino sto ja zelim da seta po vrtu i to da hodaju po travi bez straha od zaraze. Jesenas smo nasli uginulu macku u supi koja se vec sasusila- tko zna od cega je uginula i kakva se zaraza mogla prosiriti. A zeke mi se vole zavlaciti i tamo i istrazivati.
Ja cu za koji dan imati i malu bebu i kunici ce ostati s nama u kuci zivjeti, ne zelim riskirati da se zaraze oni, a preko njih i dijete.
Shvacam ja da ima ljudi koji vole mace, ali meni su one neprihvatljive zbog njihovog nacina zivota (smucaju se uokolo, kopaju po smecu, hrane se misevima i stakorima... ) i trenutno ih ne zelim imati u blizini.
da nije bas ugodno citat te stvari slazem se s tobom jujuju-ju je napisao/la:draga ledolina, mnogi od nas vole mačke pa nam bas nije ugodno citati tvoju rafalnu paljbu po tim milim četveronožcima![]()
ima rješenje: ograda za tvoje zekane, pvc, jeftina, npr.5x5m to im je dovoljno, po potrebi je pomjeraš.ili ogradi lijepo svoje dvorište nekom vrstom ograde koja je dovoljno gusta ako bas nikako ne zelis mace vidjeti na svojoj teritoriji
ili kupi psa!
nadam se da ti se sviđaju moje idejei nemoj se bas toliko uzasavati maca, tesko ces to objasniti svojoj bebi jer ce ona neselektivno voljeti sve zivotinje a to je naslijedila od tebe, zar ne???
ju-ju je napisao/la:draga ledolina, mnogi od nas vole mačke pa nam bas nije ugodno citati tvoju rafalnu paljbu po tim milim četveronožcima![]()
a cuj ja svoje muzjake njegujem al im fali dlake na mjestima jer se mlate sada buduci da je to vrijeme kada se macki tjeraju...a njegujem ih hranim ih ...a moj Najdrazi macak narandjasti izgleda kao da je sa ratista dosao nema ga po 3 dana....dok mojeg najstarijeg macka nema po 1 tjedan :S znam da ce zvucati glupo al nemogu ja trcat za njima svaki puta kada odu u drugo dvoriste :( pocinjem ozbiljno razmisljat o kastracijiLedolina je napisao/la:Hvala Simba, sad sam jos i citala o ovoj toksoplamozi i mace mi zbilja ovih dana nisu drage.. http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=76369
Moje dvoriste je ogradeno- pola metra betonskog zidica i jos 1,2 m metalne ograde, ali one sve to predu.
I jedna od te tri mace definitivno je lutalica jel je sva neka cudna. Nema dlake na dosta mjesta, krmeljave su joj oci.. ne izgleda zdravo i njegovano..
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.