Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Jura je napisao/la:
Hef baš i nije mjerodavan, pojede sve kaj mu daš kao da mu je zadnje.
Mixazeko je napisao/la:ja i moj debeli zec je napisao/la:vau..mala zivi ko kraljica
Pa dobro nije da zivi kao kraljica ali se trudimo da joj bude sto bolje
IV@N@ je napisao/la:cijeli dan na raspolaganju imaju domaćeg sijena.slavko pojede cca 2 kutije od cipela,a štefica 1.poslije podne im dam svježe, slavku jedan tanjurić natrpan (radič,matovilac,rikola,potočarka... + celer,koraba,mrkva,peršin,jabuka...) ,a štefici jedan polu pun tanjurić pošto ima cca 3-4 mj.dobiju minimalno 3 vrste povrća na dan + nešto voća ,ali rijetko(jednom tjedno ili rijeđe).
ja i moj debeli zec je napisao/la:Flekica kaj joj nije pola banane puno? Ja bi biggiu uvijek dala vise banane, ali dragi neda vise od komadicaa i ja se bojim da mu ne bi nes bilo, pa slusam...i moramo i mi onda probat sa tim listom od tresnje heh kad ga ona vec toliko voli...
Flekicaaa je napisao/la:ja i moj debeli zec je napisao/la:Flekica kaj joj nije pola banane puno? Ja bi biggiu uvijek dala vise banane, ali dragi neda vise od komadicaa i ja se bojim da mu ne bi nes bilo, pa slusam...i moramo i mi onda probat sa tim listom od tresnje heh kad ga ona vec toliko voli...
da,je puno,čitala sam baš danas o tome i moram smanjiti..![]()
a listove od trešnje ona obožava i dajem joj ih svaki dan,ali ne previše,koju šakicu,njoj je to dosta,mislim da se nesmije toga puno davati
Iva je napisao/la:nella-dobije jakoo malo djeteline,2 brusnice pola mrkve i oko 2 cm banane ...nekad dobije i celera i malo paprike,rajčice,radiča itd
nuni-2 cm banane,celera,pola mrkve 2 brusnice,celera i radiča..ostalo neće da papa
obadvoje imaju uvijek domaćeg sjena koja moja obitelj pravi
ja i moj debeli zec je napisao/la:Flekicaaa je napisao/la:ja i moj debeli zec je napisao/la:Flekica kaj joj nije pola banane puno? Ja bi biggiu uvijek dala vise banane, ali dragi neda vise od komadicaa i ja se bojim da mu ne bi nes bilo, pa slusam...i moramo i mi onda probat sa tim listom od tresnje heh kad ga ona vec toliko voli...
da,je puno,čitala sam baš danas o tome i moram smanjiti..![]()
a listove od trešnje ona obožava i dajem joj ih svaki dan,ali ne previše,koju šakicu,njoj je to dosta,mislim da se nesmije toga puno davati
Znaci dragi je u pravu, koja rijetkostnisam nigdje vidjela ogranicenje za listove tako da nz...mozda netko drugi zna...
Ivana oni cuni pro bas i ne vole, ja sam bas isla gledat zasto i pise da su bez okusa na vrecici tako da mi sa prelazimo na cuni complete, posto ga ovak tesko dobijemo da pojede...i mi kupujemo isto to sijenood feniksa jel da?
sanjita je napisao/la:od feniksa je 25 kuna za pola kile jedva,a ne 25 kila.jedino ako nije krivo napisano.
IV@N@ je napisao/la:odlično je sijeno, mlado i kvaliteno, kupljeno u jednom selu u blizini rijeke.
našla sam ga preko burze i bilo je još 10 ak oglasa tako da nije problem nać.u okolici zg-a isto toga ima ,100 %.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.