Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Charlie je napisao/la:danas na faxu sam se odmah tebe sjetila kad nam je profa stavila sliku psa sa bezdlačnim područjima koja nisu tipična za gljivicu i pitala što mislimo o čemu se radi, nisu bili paraziti kako smo mislili nego alergija na stafilokok, eto još jedna stvar koja komplicira dijagnozu
<-- nasla sam http://hr.wikipedia.org/wiki/MRSALilo je napisao/la:smije biti u nosu ali to vać spadfa u kliconoštvo,može razviti stanje u medicini poznato kao MRSA....proguglaj....a to je jedna jako zah...na stvar!
dHarma je napisao/la:Bibi jel si pitala veta za misljenje?

dHarma je napisao/la:Ej pa icicu sutra ja kod njega, pa mogu da ga pitam ako hoces?
Sutra ti je u ordinaciji pre podne sigurno pa okreni na fixsni..![]()
Samo da sve dobro prodje..
Valjda ce sve biti ok
Klio je napisao/la:Tamo gde se koza smirila smirila sa jer nema vise gljivica,i raste normalno dlaka. tako je i kod Krcka bilo. Zanima me samo da li si tretirala i to mesto gde sada opada dlaka, da li isto izgleda ili drugacije od predhodnog.
Music, bas me zanima kakakv je ovako u prirodi obzirom da ima 5 kg![]()
Ti zeno, kada ga uzmes imas pune ruke zeca, ko ja da drzim sva tri odjednom
osecaj je predivan! Slikacemo se pa cemo da stavimo slikicu kako volimo da se mazimo ko beba!
Pune ruke mekoce i samo zelis da ga gnjeckas! 

Klio je napisao/la:Ide mi voda na usta od miline

Klio je napisao/la:Ide mi voda na usta od miline
[/quote]

Bibi je napisao/la:dHarma bice slobodan tu u nedelju![]()

dHarma je napisao/la:Bibi je napisao/la:dHarma bice slobodan tu u nedelju![]()
SUPER!!!
Ja nisam stigla da odem danas, zato ti se nisam javila![]()
Onda se taman vidimo
Sestra dobila jednu prelepu ali napacenu zecicu, pregledala sam i zdrava je osim sto je imala predugacke nokte pa sam joj sekla i malo je neuhranjena, ali je zdrava pa necu da je traumiram jer je dugacak put. Docice i oni na forum, bice i slikica nadam se uskoro.
Mi cemo nadam se stici oko 12h. 

nocna mora...
Gledala sam puno videa sa tim ali i dalje mi nije bas svejedno...

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.