Hitno pitanje ????

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Hitno pitanje ????

PostPostao/la sanjita » sri lis 06, 2010 18:27 pm

Evo tu imas jos jednu temu o homemade gajbicama i o materijalima koje su clanovi koristili u izradi pa si pogledaj malo

viewtopic.php?f=7&t=72
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la kristinans » sri lis 06, 2010 18:32 pm

sanjita je napisao/la:Evo tu imas jos jednu temu o homemade gajbicama i o materijalima koje su clanovi koristili u izradi pa si pogledaj malo

viewtopic.php?f=7&t=72

havla ima lepih primera koji su izvodljivi da se urade.
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Fiffy » čet lis 07, 2010 15:44 pm

Slazem se u potpunosti da zekan treba da ima sto veci kavez i sto vise slobode, ali to nije razlog zasto sam odlucila komentarisati ovaj post :nowink: ...naime, ti se brines zbog 30 km...moj zeko, na zalost, mora sa mnom putovati 300 km :hm: ... ja sam student, i zivim sama u stanu, za svojom dusicom :zekoo11: , i kad putujem kuci na duze, on mora sa mnom... On ima svoj transporter i ja mu ga namjestim sto je udobnije moguce...stavim mu rucnik na pod kako se nebi klizao, ubacim sto vise sijena, hrane, vode, i krenemo... Putujem busom :blink: , ali uspijem se dogovorit sa vozacima da ga drzim kraj sebe, jer ne pada mi na pamet da ga stave u bunker za kofere :blink: ( sto obicno rade s psima i mackama :sad: , bar sam tako cula...)
Uglavnom, zecevi su jako strasljivi, ali ja se potrudim da mu malo olaksam... povremeno ga izvadim iz transportera i mazim i on se opusti... ne bude raspolozen tokom putovanja, uglavnom samo lezi, i povremeno pojede nesto...slabo i kaka :zmirko: , ali cim dodjemo kuci, ja ga pustim, i dok osjeti cvrsto tlo pod nogama, niko sretniji od njega :D , odmah zaboravi sav stres...
Nisam na njemu primijetila nikakve promjene poslije putovanja, jede, pije, kaka normalno... Meni je naravno zao sto moramo toliko putovati, ali ipak vise volim da pretrpimo sve to i da bude pod mojim nadzorom, nego da ga ostavim na cuvanje kod nekog ko mu nece posvecivati toliko paznje :wub:
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » pet lis 08, 2010 21:51 pm

Paaaaa... Sutra ujutru krecemo :zeko4: Videcemo kako ce biti . Nadam se dobro !!! :zeko8: :zeko8:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la kristinans » ned lis 10, 2010 14:37 pm

warped je napisao/la:Ako ga sada puštaš na pola sata sat koliko si ga onda puštala prije nego je bio kod tvoje sestre?

I zašto ti treba toliko materijala ako već imaš taj kavez za pse? Ako ga samo preuređuješ nebi trebalo biti potrebno puno radova, a samim time ni materijala. :) Svakako preporučujem da ga probaš preurediti, ako želiš možeš staviti i sliku (u neku prikladniju temu da ovdje ne odemo u preveliki offtopic) pa ti možemo pomoći sa prijedlozima. Ja osobno jako volim petljati oko takvih stvari pa ću ti pokušati pomoći koliko mogu. :zeko1:

kavez je gotov preuredila sam onaj od psa :blush: a drugi jos veci ce uskoroo poceti da se radi jer zelim biti na dva tri sprata samo prikupljam ideje po internetu ako imas neki predlog za kavez okaci slikicu na moj preslatki zeka Peka :blush: tu sam stavila slike ovog kaveza preuredjenog nije nesto lepo ali posluzilo je...
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan