MačkoPomoć

Imate još ljubimaca osim uhatih stvorenja? Upoznajmo se :)

Moderator/ica: vini

PostPostao/la ja i moj debeli zec » pet ožu 28, 2008 21:28 pm

kako je maca? jeste spricali srebrom? jel bolje? :hm:
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Buka » pet ožu 28, 2008 22:46 pm

pa micek je nepromijenjeno, naspricali jesmo novootkrivenu ranicu, sada ostaje da vidimo kaj ce se desavati...nije bio bas odusevljen tom idejom, pogotovo jer sam ja njega kad je isao na stol šprickala vodom iz šprialice u svrhu odgojnih mjera...ali eto, kupit cemo mu i novu hranu, pa cemo vidjeti kaj se desava...e i jos jedno pitanje: zakaj stalno prdi, pogotovo kad ga idemo dizati s poda i malo gnjaviti (vec smo to nazvali "odbojna mjera protiv gnjavljenja") :)
...Save Earth, it's the only planet with chocolate...
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la tina_sb21 » pet ožu 28, 2008 23:20 pm

Maca ti PRDI ;D ;D ja imam svoju skoro 3 godine nikad ju nisam čula.....
slikaslika
tina_sb21
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Charlie » sub ožu 29, 2008 0:19 am

Charlie je napisao/la:baš sad pišem zoonoze pa se nadam da ću naći odgovor :rolleyes:

za slinu nisam ništa našla...samo da mogu biti opasne ogrebotine i izmet...ali sigurno nije dobro da pijete iza njega
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Buka » sub ožu 29, 2008 10:01 am

tina_sb21 je napisao/la:Maca ti PRDI ;D ;D ja imam svoju skoro 3 godine nikad ju nisam čula.....

he he, nismo ni mi, ali osjetimo svaki put! :)
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Buka » sub ožu 29, 2008 10:04 am

Charlie je napisao/la:
Charlie je napisao/la:baš sad pišem zoonoze pa se nadam da ću naći odgovor :rolleyes:

za slinu nisam ništa našla...samo da mogu biti opasne ogrebotine i izmet...ali sigurno nije dobro da pijete iza njega

a znam da nije bas dobro, jer mislim da je salatica(?) napisala (ili da sdm negdje čitala) da se u mačkinoj slini nalazi alergen koji uzrokuje alergije, tako da...pokusavamo pazit ali ono, znam da se tu i tamo zna desiti da se posluzio iz nasih casa...hvala charlie, budem ja probala jos malo čeprkati po netu... :)
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sub ožu 29, 2008 13:15 pm

Buka je napisao/la:pa micek je nepromijenjeno, naspricali jesmo novootkrivenu ranicu, sada ostaje da vidimo kaj ce se desavati...nije bio bas odusevljen tom idejom, pogotovo jer sam ja njega kad je isao na stol šprickala vodom iz šprialice u svrhu odgojnih mjera...ali eto, kupit cemo mu i novu hranu, pa cemo vidjeti kaj se desava...e i jos jedno pitanje: zakaj stalno prdi, pogotovo kad ga idemo dizati s poda i malo gnjaviti (vec smo to nazvali "odbojna mjera protiv gnjavljenja") :)

;D ;D mogu ga samo zamislit kako bjezi od vas pitajuci se sto je sad skrivio

a jadna maca, nadam se da ce mu brzo biti bolje :luv:
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Buka » ned ožu 30, 2008 10:48 am

dakle, danas opet nabasah na ranicu jednu...ici cemo u pet centar danas , kupit neku kvalitetniju hranu pa da vidmo kako ce to djelovati na smrdilo...a i zato jer je poceo svjetski prditi pa je krajnje vrijeme da mu promijenimo hranu...našpricala sam ga sa srebrom, jadan se opet sav ušokirnuo...
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Kiara » ned ožu 30, 2008 11:15 am

i moj mačlak prdi,ne čuje se,ali se osjeti ;D
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ja i moj debeli zec » ned ožu 30, 2008 13:06 pm

kaj vi grah macama dajete? ;D

nadam se da ce mu biti bolje kad promijenite hranu i nadam se da ce se naviknuti na spricanje srebrom. :)
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Buka » ned ožu 30, 2008 19:57 pm

dakle, kupili mu Whiskas, dvije vrećke (neka riba+povrće) po mislim 400gr, da vidimo kako ce to djelovati na njega...što se tiće špricanja sa srebrom, to je tabu tema...boji se te špricalice ko vrag tamjana tako da sam sad probala sebi ruke našpricati pa proći po njemu ali i to mu je bilo "za ubit se" (ne voli ni kapljicu vode na sebi), iako nije bio tako prestrašen...veceras počinjemo sa Whiskasom, pa u kombinaciji sa srebrom ce valjda nekaj pozitivno izaći iz toga...dobio je i ogrlicu (ljubičastu, vulgaris za mačke ali iz nekog razloga na njoj piše "bunny" (a za mačke je) pa me sad malo trta da ne postane sprdnja susjedstva :) ) ...eto tako...

EDIT: našla sam krastu, do sad najveću i ne gine nam veterinar slijedeći tjedan, pa vas MOLIM!!!! da ako mi itko može preporučiti dobrog veterinara koji neće izmrcvarit miceka, nego mu pomoći...srebro više ne podnosi nikako, ne sviđa mu se baš ni na vatici...so, please ppl, help!!! :)
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Miga » sri tra 02, 2008 9:25 am

Iskreno,jedino kaj ti ja još nogu preporučiti je veterinarski fakultet.Ako tamo neće znati,mislim,di onda hoće?
Miga
Zečić
Zečić

PostPostao/la Buka » sri tra 02, 2008 22:24 pm

je, pa da ga daju u ruke nekoj studentici kojoj je liječenje životinja "ostvarenje sna iz djetinjstva" i koja ne zna ni napuniti špricu, a kamoli dati injekciju... ići ćemo, u petak najvjerojatnije...
Buka
Zečić
Zečić

PostPostao/la Charlie » sri tra 02, 2008 22:53 pm

Buka je napisao/la: pa da ga daju u ruke nekoj studentici kojoj je liječenje životinja "ostvarenje sna iz djetinjstva" i koja ne zna ni napuniti špricu, a kamoli dati injekciju..

:DDDD

Probaj se raspitati tko je najbolji za dermatološke probleme..vidim da rade samo ujutro http://www.vef.hr/rvrijeme.htm

Whiskas isto nije premium hrana..jesi uspoređivala sastav Darling (ili što je već jeo)-Whiskas-Hill's?

Mislim da je ipak za to najbolji Hill's.
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Buka » čet tra 03, 2008 19:31 pm

a sad je na whiskasu...srebro ide preko mene, dakle ja na ruke, pa po miceku, a kaj se tice hillsa, a vidjet cemo kaj ce biti sad sa whiskasom...
Buka
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali ljubimci zecoljubaca

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan