Molim vas da mi pomognete i kažete koju hranu je najbolje davati papati zeki od 2 mjeseca?
Naučila sam sve o tome da do 6 mjeseca ne smije svježu hranu, da uvijek mora imati puno sijena, ali isto tako i da ima hrana za juniore?!
Ja nisam u pet centru vidjela hranu za juniore, pa sam uzela neku Vitakraft sa puno vitamina i minerala......da li sam pogriješila ili???
Ma sortirano je po proizvodjacima, ne po tome za koga je, cak zajedno stoje s onim za hrcke, zamorce i sl. Prestige cuni junior nesto... Svasta pise, ali na svakoj klopi za klince pise u nazivu negdje junior!
... i još nešto!
Vidim tu različite komentare o tome koliko mališa smije imati sijena, a da nebi previše papao?!
Isto tako, šta da mu stavim kao podlogu u kavez.....mix sijena i piljevine ili?????
Nova sam u svemu ovome, pa mi je tak puno informacija odjednom
Postao/la petra&srećko » pon vel 25, 2008 14:12 pm
hi, zanima kakva je razlika u hrani za bebe, ja imam zeku od 2 i pol mjeseca i kupila sam mu vitalkraft menu for kids, jel ta dobra, kakvih još ima i kak se kreću cijene? jel cijene jamče kvalitetu ili to nema veze?
Postao/la zekica_poopy » pon vel 25, 2008 14:16 pm
vitalkraft je jedna od losijih hrana koliko sam upucena. postoje razlike, za bebe je junior jer je ona kaloricnija. imas od prestige-a, ne znam koliko junior kosta, ja kupujem cuni crispy za odrasle i to je od 15-20 kuna u ducanu
cuni junior nature je ugl.30 kn, manje nema, jedino sam vidjela da je ima i po 39 kn u jednom pet shopu. mojima uzimam domaće sijeno, ali su htjeli jesti i Padovan sijeno, ima ga u Super Konzumu oko 20kn
kupila ja svom zekanu prestige junior i sad mu mješam sa starom hranom, zeko se čini oduševljen a i ja sam. razlika vitalkrafta i prestigea je ogromna, prestige je puuuno raznolikiji i miriše čim otvoriš vrećicu za razliku od vitalkrafta, dobro da ste mi rekli da vital kraft ne valja jer ja nisam imala pojma, ali zato moj zekan zna.... tnx