Pinky and D`brain je napisao/la:sta napravite ha?
i nemojte rec pustimo ga odmah ili ja ni nemam gajbu on je vani cijelo vrijeme i slicno.
nemaju svi takve uvjete.
e npr, zec u stanu ima gajbu i npr navecer ga se zatvori, ili tokom dana uglavnom zatvorite ga i on mora bit u gajbi neko vrijeme e. i sta sad kako izbijeci silnu buku natezanje zica,to nije zdravo ni za zubice njegove ni nis.
e npr kod mene je situacija da naravno kad ga u gajbu stavim mu dam poslasticu neku ili nes ali on i dalje grize . e a grize uvijek na slicnim mjestima, oko vrata gajbe(koj put ih i sam otvori) i na jos jednom djelu. e i sta sam ja napravio, stavio sam na ta podrucja malo najobicnijih stipaljka. i mogu vam rec da funkcionira fantasticno. funkcionira nesto slicno kao strasilo za ptice. uopce vise ne grize gajbu.
kako vi rjesavate taj problem?
moj kad mu se stavgi poslastica ne grize...on uživa...he,he...mazonja...
ali ujutro uvjek budi moju sestru nešto prije posla i kad nas sve u kući probudi onda je sretan... 

Bio nam se smilio pa smo ga puštale, ali ne možemo biti budne cijelu noć i pazit ga, pa smo bile zločeste i pokrile samo dio koji grize dekicom i prestao je. Odustao je, a ujutro je sve bilo okej i sav je sretan iskočio van... 

, al kod nas
Uglavnom, pokrivam ih kad idem spavat i nema prvih 20min grizenja i lupanja mir i tisina, ali ujutro, imam 2 alarma, 1.oni ga skuze i odmah pocnu drmat, pa ih pustim, pa si ja jos malo dremuckam, pa mi je drugi alarm za mene da se ustanem, al kak cuju mob tocno, zvoni on ovak ili kad neko zove na kucni po danu i nam mob, uopce ne trzaju
, ne znam kako, probala sam i mijenjat melodiju alarma, ali su je opet prokuzili

tak da sloboda je relativna stvar kad na kraju oni zele da si ti budan