setnja

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

PostPostao/la Zeko_Jurica » ned sij 27, 2008 23:53 pm

Samo da napomenem da zekani ne podnose nagle promjene temperature. Znači sad po zimi, kad su navikli na sobnu temperaturu (i kad im je krzno tome prilagođeno), ne smiju ići van u šetnjice, jer se mogu prehladiti!

Isto tako zekani koji žive vani i preko zime, pa imaju debelo zimsko krzno, ne smiju se unositi u toplu kuću.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la Puffy » pon sij 28, 2008 13:15 pm

Ne mislim ih sad voditi, evo kako stoje stvari, posto mi je Rea neka sigurnost da ih nece nitko ni taknuti dok je pored nas, vodila bih ju sa sobom, a sto se tice vrtica, vrtic mi je preko ceste, i cini se cist, al ne bih tamo smjela sa Reom, a onda opet tko zna ko ce naici...ne znam...ima jos vremena, kad malo zatopli cu probat kad nece biti djece :rolleyes: Nemam nikog sa dvoristem nazalost :sad: , kod mene su vecinom zgrade u kvartu i same livade i potoci, a oni tam ne smiju, jer je sve vec obiljezeno :sad: :sad: :sad: Probat cu i na jarun, pa mozda dobijete slikicu njih na sijenu, sa Reom :wink: ;D ;D
Puffy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan