A onda smo se preselili ... Mnoooooooooogo sam se uplasio tokom voznje , nista strasnije na svetu nisam doziveo. Dosao sam u novi stan .. Pustili su me i tu da letim i najvise mi se dopalo da sedim u kuhinji i na monitoru. I dalje su pokusavali da me nauce necemu ali ja jednostavno NISAM HTEO da ucim nista , bilo mi je dobro i bez toga !!!
A onda je jednog dana moj kavez nestao na citava dva sata , i kada se vratio u njemu je bio nepozvani i NEPOZELJNI gost !!!!!!!
Zvali su je Zuta , ja mislim da je to zbog toga sto je zute boje mada nisam siguran . Ona je zauzela moj kavez , jela je iz moje cinijice , pila je MOJU vodu , grickala moju sipinu kost , zelela je da spava u mom delu kaveza i to mi se mnogo nije dopalo . Bio sam mnogo ljut !!!! Poceo sam da je kljucam u glavu svai put kad bi mi se priblizila . A radila je to cesto (zato sto je ona navikla da zivi sa drugim tigricama) Stalno je htela da se mazimo i igramo , a ja nisam mogao da je gledam . Bio sam jako puno ljubomoran ... Prvo su kupili onog glupog cupavog zeku kome su posvecivali svu panju ovog sveta pa sad i nju , stvarno nisam razumeo zasto mi to rade ...
Ali kako je vreme prolazilo morao sam da se naviknem na Zutu ... Leteli smo zajedno . Naucio sam je ko je glavni i stvari su polako pocele da budu prihvatljive ... A onda me je jednog dana poljubila !!!!

Dajem joj da svaki dan stoji blizu mene i da me pipka kljunicem ...
Cak sam dozvolio da ona prva jede ... Ljudi koji me cuvaju su mnogo sretni zbog nas dvoje , a moram da vam priznam i ja sam ... Volim moju Zutu !!!