?Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
?
ja to iz iskustva, konacno je shvatila da je loptica zanimljivija za naskakivanje

.

a ribica moja mala,jos ja gledam di je sakrio jaja...
najsmjeniji/ja(treba se naviknut da je zensko)kad onak ispusta one glasove kad ide oko mene...sunceko moje,mozda je povrjedjena zbog svega toga jer smo ju uvjeravali da je musko i zato ima te muske nagone 

nisi ni prva, ni zadnja, čiji zeko je "promijenio" spol

zeko Simba je napisao/la:Nije, zeke ne krvare osim ako nisu povrijeđeni ili bolesni. Pogledaj joj noktiće, možda je neki puknuo. Svako koliko vidiš krvavo i koja je to količina?
Da,očito se radi o vanjskoj fizičkoj ozljedi zbog čega krvari,najvjerojatnije o ozljedi noktića,ali mislim da to nije ništa strašno
Znači,ipak je ženkica.....? 
???

Klio je napisao/la:Cek malo, jel to crveno ili oker-narandzasto, moze lako biti ako nije bas crveno da je piskala malo a jos ako je jela nesto od hrane sto boji mokracu, eto moguce da je to...
Da,točno,i ja čim sam pogledao mrljicu,odmah mi se činilo da se ne radi o krvi,bolje da ga dobro pregledaš (noktiće,zubiće i dr),kako bi se isključila povreda,ja mislim da se ipak ne radi o povredi,krvi,već o mokraći,ali sve je moguće...... 

...nezz,ugl ona je jako dobro ne izgleda ko da je ista buba i pregledala sam ju

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.