razbude se tek oko 6-7 navecer i tad im dam suhu hranu... neznam kako vasi ali ja ovu moju bandu vidjam jedino ujutro i navecer, po danu kao da i nemam zeceve (ili ko da imam jednog jer se Toby zavuce u kauc pa se necuje nikako

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Anby je napisao/la:nebi spamala, ali da pitam, zapelo mi za oko... vecinom ovdje clanovi daju suhu hranu na vecer a kaze se kao ujutro sijena i po par puta po malo tijekom dana da im mirise pa da ga grickaju, ali ja stvarno nevidim nikakvu svrhu u tome jer ova moja banda citav dan provede spavajuci, koliko god da ja njima davala sijena po danu, to sijeno jednostavno stoji u sjenalici jer oni hrču u svih šesnaest![]()
razbude se tek oko 6-7 navecer i tad im dam suhu hranu... neznam kako vasi ali ja ovu moju bandu vidjam jedino ujutro i navecer, po danu kao da i nemam zeceve (ili ko da imam jednog jer se Toby zavuce u kauc pa se necuje nikakoa andjinu zadnjicu nemozes faliti, uvijek viri odnekud
) zar im mozda nebi trebali davat suhu hranu za dorucak ili rucak a sijena natovarit navecer jer ionako zecopartijaju cijelu noc?
Flekicaaa je napisao/la:Nema veze svak ima svoje mišljenje,ali opet ive nije u redu ako me uopće ne znaš govorit tako nešto.ja sam ovdje došla u namjeri da napravim najbolje za svog zeku a ne u namjeri da GOVORIM JEDNO A ČINIM DRUGO...
Iva je napisao/la:znala sam da ćeš to krivo shvatit,s time sam mislila reć da ti ni slučajno nebi dala više djeteline nego sijena jer sama znaš koliko je to opasno...
dHarma je napisao/la:Da se nadovezem na ars i anby..
Spajk je isto ranije dobijao suvu hranu uvece ali onda pojede bas malo sena ujutru dok u toku dana ga ni ne pogleda..
Pa sam promenila, ujutru dajem suvu hranu pa u toku dana zeleno i seno, primetila sam da vise jede seno tako jer zna da u toku noci nece dobiti nista drugo, a seno tad jos uvek mirise i sveze je..
Flekicaaa je napisao/la:Iva je napisao/la:znala sam da ćeš to krivo shvatit,s time sam mislila reć da ti ni slučajno nebi dala više djeteline nego sijena jer sama znaš koliko je to opasno...
da,al možda si i ti mene krivo shvatila![]()
ja njoj na dan dajem sijena oko 4 šakei onda uz to stavim pola šake,ili šaku sušene djetaline,tako da nema opasnosti,ona mi sada jede više sijena
dHarma je napisao/la:...jer zna da u toku noci nece dobiti nista drugo, a seno tad jos uvek mirise i sveze je..
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.