Svaka pomoc dobrodosla :)

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Svaka pomoc dobrodosla :)

PostPostao/la adela.cavkusic » uto vel 26, 2013 23:31 pm

Nova sam ovdje, eh ovako.. Kupila sam zeca prije nekih 20 tak dana, kad je dosla bila je skroz mala tako da je nismo ucili da ne piski i kaki po tepihu. Medjutim tu je vec 20 dana, i kad god je pustimo da se igra po tepihu svuda obavlja i veliku i malu nuzdu :sad:
pokusavali smo sa glasnim "NE" , Lupanje rukama i sl.
nista ne vrijedi, pa bih da provjerim da li je zaista moguce nauciti da ne obavlja nuzdu po tepihu, vec da to radi iskljucivo u kavez :blush:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/563199_2769919544189_986568293_n.jpg
ii ako neko zna koja je pasmina neka napise, ovo je njena slika.
Unaprijed hvalaa :D
adela.cavkusic
Kunić
Kunić

Re: Svaka pomoc dobrodosla :)

PostPostao/la markiza » sri vel 27, 2013 6:12 am

Dobrodosla na forum :blush:
Ijao kakva lepotica :zeko3: :zeko3: :zeko3: Mnogo ti je slatka zekica :luv: a kako se zove? Neko iskusniji ce ti reci koja ja vrsta zeke u pitanju ja mislim da znam ali ne bih da se izlupetam :D
Sto se piskenja tice, moras je pratiti ako zadigne repic da je odma nosis u wc, i tamo da piski. I jos ako se popiski negde u stanu obrisi to nekom maramicom i nju takvu stavis u wc da ona zna da je to mesto gde stalno treba da piski :blush: Inace imas po forumu puno diskusija o tome :D
markiza
Super Zek
Super Zek

Re: Svaka pomoc dobrodosla :)

PostPostao/la Zečica Miffy » sri vel 27, 2013 10:01 am

:ujea: ma prekrasna je :luv:

Mi nemamo baš puno iskustva sa zečićima, ali ja sam Miffy prvih dva tjedna većinom držala u kavezu :D Puštala sam ju po kojih pola sata van, malo da se istrči i iskače. Tako je bilo najlakše odrediti u koji kut kaveza staviti wc, a kako nije dugo bila izvan njega, nije stigla baš tako puno piškiti i kakati po stanu :blush:
Zečica Miffy
Zečić
Zečić

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan