Zeko_Jurica je napisao/la:Inače se prakticira 3 dana iza operacije enrofloxacin. Preventivno protiv mogućih upala.
Dao mi je da joj dajem enrofloxacin jos 4 dana. Da rekao je da joj je sve dato tokom operacije tako da nije bilo potrebe da joj ja dajem jos nesto za bolove, ali nije hteo da mi da za naredne dane jer misli da ne treba.
Danas je ceo dan provela u transporteru i cak piskala i spod sebe i sedela na tome pa sam stalno morala proveravati da li je suva i da sklonim mokro.
Inace, i dalje ne jede samostalno, hranim je na spricu. Smiksala sam njenu hranu, jabuku i 4 kupine i tako omeksano na spricu dala, jede ali ne bas rado, bude svuda i u ustima i oko usta.
Jela je i CC.
Lepa vest je sto od pre sat vremena sama hoda po kupatilu, zatekla sam je u wc koji je par koraka od transportera, znaci morala je izaci i setati se do njega, i tamo je piskila i kakila. Koma mekane kakice ali opet sam zadovoljna to je drugi put veceras. Cim je uredna i ide na wc tj.nece da piski tamo gde lezi,mislim da je dobro.
Pre pola sata sam je opet nahranila i evo je sada opet cuci na wc-u. Vidim da joj kuglicarenje tesko ide,
ali ipak ide,pa makar kakve kuglice.
Dala sam joj i vodicu na spricu sa prodigestom. Ostavila hrane i sve. Odoh da odspavam nadam se boljem sutrasnjem danu.