Pomoc oko wc-a !

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Pomoc oko wc-a !

PostPostao/la Mary » ned lis 03, 2010 19:02 pm

Koliko puno zeka treba da piski u toku dana ? Imam ga nedelju dana i imam utisak da bas malo piski . Ima na trini par narandzastih krugova , ali su se osusili . I da , idalje piski kad probam da ga uzmem u krilo ?
Plasim se , koliko zekice uopste piske , neka mi neko kaze , pliz :zekoo10:
Mary
Super Zek
Super Zek

Re: Pomoc oko wc-a !

PostPostao/la warped » ned lis 03, 2010 19:35 pm

Ovisi koliko pije. :) Moja Csilla ima dana kad pije ko munjena, pa tako i piški, dok je evo baš danas skroz malo pila i imala je samo jednu lokvicu u wc-u... :)
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Mary » ned lis 03, 2010 19:38 pm

ewo sad se upiskio na mene...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned lis 03, 2010 20:43 pm

Smijem pitat zasto toliko forsiras to krilo? vidis da stalno piski cim ga uzmes....cak mi je palo na pamet da ga je mozda strah....uglavnom nemoj ga podizat u krilo neko vrijeme pa onda opet probaj pa da onda vidis reakciju. Radije se ti njemu spusti na njegovu razinu,budi s njim na podu i mazi ga za pocetak.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekobuby » ned lis 03, 2010 20:51 pm

:iagreee:
slika
zekobuby
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mary » ned lis 03, 2010 20:52 pm

:zekoo9: Naravno da ga mazim , non stop sam sa njim na podu , po ceo dan ... Ne trudim se da ga prisilim da mi sedi u krilu , samo jednostavno zelim da se navikne na to ... Nije mi lepo kad me stalno zapisava . Nisam ga uzimala na krilo zadnja tri dana od kad me je zadnji put upiskio , i danas se sam popeo na moja kolena dok sam sedela na podu i upiskio me :dry:
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » ned lis 03, 2010 21:07 pm

Imam osecaj da dolazi kod mene samo da bi me upiskio . Posto se definitivno ne boji . Ako se boji onda ne bi smeo da dodje kod mene ni kod mog momka , jel da ? A on rado dolazi , i igra se sa nama , i jako je pitom jos od prvog dana od kako je ovde ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » ned lis 03, 2010 21:26 pm

Onda sam krivo shvatila....jer sam ja dobila dojam da ga konstantno podizes u krilo pogotovo jer si napisala da zelis da se tako navikne...ako sam dolazi i pritom te popiski onda neznam zasto to radi,nikad nisam dozivjela da me zecica popiskila,mozda ostavila koju kuglicu da al popiskila ne.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Mary » ned lis 03, 2010 21:30 pm

Ma kuglice nisu problem , male su i tvrde . Sam zekica dodje kod mene i kod mog momka (dva puta je u njega upiskio) i pisa po nama .. I kad obavi posao , sidje sa nas i nastavi da skakuce po sobi :zmirko:
Prvi put kad me je upiskio isto se tako sam popeo na moju ruku ..... I muva se non stop oko nas , a ja znam da ce da me upiski ako mu dozvolim da sedi na meni .
Mary
Super Zek
Super Zek

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan