Za dva dana dolazi nam novi član obitelji a ja se još uvijek osjećam kao da ne znam dovoljno o njima pa imam nekoliko pitanja:
1. Koliko često i koju količinu hrane bi trebao zekan dnevno jesti?
2. kako ga naučiti na wc?
3. da li ima jako otpada dlaka (imam bebu od godinu dana pa ne bi željela da se pre jako linja)?
4. Da li mi zeko dok je u kavezu može boraviti u jednoj prostoriji, a kad ga želim pustiti stavim ga u drugu u kojoj smije skakutati. Piatam jer živim sa svekrvom i rijetko sam u dnevnom boravku a tamo bih ga puštala jer mi raspolažemo samo spavaćom i radnom a tamo ne može skakutat jer je sve puno kablova. namjeravala sam ga dok je u kavezu držati u našoj spavaćoj ili radnoj, a kad se namjeravamo družiti nositi u dnevnu. Sad ne znam jel ok, stalno ga tako seljakat?
5. kako im se može odrediti starost? Ljudi u pet shopu ne znaju
6. da li mi smije tokom dana nekad boraviti u dvorištu na travi (ograđen naravno)?
7. kako sa zekanima preko ljeta i velikim temperaturama, kako im pomoći da se rashlade?
8. Željela bih uzeti dva, ali strah me pre velike brige i odgovornosti te da neću svakom pojedinačno moći posvetiti dovoljno pažnje, a opet željela bih da ima zečje društvo, šta mi savjetujete?
9. Smiju li se kunići družiti sa pravim zečevima? Muževa teta ima baš zeca za ljubimca, inače ih drže, a ovaj se baš razmazio pa je postao kućni?