Mislim da smo u pubertetu... :)

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Mislim da smo u pubertetu... :)

PostPostao/la malotince » pon lis 24, 2016 14:14 pm

Dakle ja sam sada shvatila da ja svog Zeku zapravo šopam.
On svaki dan dobije ujutro i navečer oko žlicu-dvije Versele-Laginog Cuni Completea. Sijeno mu natrpam prije nego sto odlazim iz kuce, kada ga spremam u kavez i prije spavanja, tako da uvijek ima za grickati, iako on voli navaliti na to cim mu dam, a onda kad se nazdere dode tu i tamo, gricne malo pa ode dalje.
Ali svježe povrće. Tu je dio sa šopanjem. Pa on jede sve sta je na popisu da im se smije davati. Pojese MASU radiča, maslačka. To bude hrpa kao pola njega, on to slisti samo tako. Tamani po par šaka matovilca i žica još. Isto je i sa lišćem mrkve, celera, matovilca. Nikad mu nije dosta, pa se ljuti kad žica i ne dobije. Ali isto tako vidim da mu recimo, mrkve dajem u puno manjim količinama nego vi. Dobije par kolutića jednom tjedno. Voće dobiva tu i tamo, nekada prođu tjedni aa da ne dobije nikakvu voćku. A čini mi se jednako sretan kada dobije krišku celera i jabuke. Njemu nije baš bitno jel lisnato, korjenasto, voćka, bitno da je klopa. ALI i OBOŽAVA ukrasti hranu koja nije za njega. Npr, zbog njega smo morali podići sve kante za smeće jer gospon ukrade goveđu kost pa si malo gricka, krade i limenke od pastete pa licka unutra, omote od slatkisa i grickalica. Prsti ruke mi nisu dosta da nabrojim koliko puta sam ga uhvatila kako je uskočio U kantu. Ne smijemo blizu njega jesti čokolino jer podemoni, penje se po nama, gura se prema tanjuru. Ne smijemo ostavljati grickalice na stolu jer manijak uvijek nađe način da se popne.
Sve to, a momak je super zdrav, kuglice uvijek postojane, kilaža je od puberteta do dana današnjeg uvijek oko 1,2kg.
malotince
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan