Dragi Filipe, bio si veliki borac i nije nam bilo lako donijeti odluku u tvoje ime. Nadam se da ti je bilo lijepo kod nas zadnjih tjedana i da nam nećeš ništa zamjeriti. Pripremio sam ti još srčeka i zvjezdica, ali sada ćeš ionako imati svježeg maslačka u izobilju - žao mi je što ti jutros nisam ubrao koji listić više. Drago mi je da sam mogao biti s tobom do zadnjeg trenutka i da si opušteno škrgutao zubekima dok smo te mazili oko uheka. Neću te nikada zaboraviti.
Mislim da je nakon (očito) preteškog života tih zadnjih par tjedana za njega bilo baš poput raja. Toliko ljubavi, brige i suosjećanja sigurno nikada nije doživio. Drago mi je šta je otišao upravo iz takvog svijeta, a ne iz onakvog u kakvom je bio prije vas. Neka ti sada bude samo još ljepše...
uh :( stvarno sam se nadala da ce se izvuci maleni sigurna sam da je na boljem mestu, i otisao je sa saznanjem da neko ipak brine za njega posle svega...
a jadno srce malo.........uzas..........dabodga se onome tko mu je to napravio isto to dogodi..........srce malo RIP... .kako sam tuzna ne mogu vjerovat sto ljudi rade zivotinjama u danasnje vrijeme, tu u Dubrovniku su neki dan naboli 3 macke na kolac...........pa kakav je ovo svijet...