eh. da. sličnih problema i ja imam :/
betty i boop su kod mene od 12.10.2011. znači 3 mjeseca....
i mi još uvijek nemamo nikakvi kontakt :/
jedu mi iz ruke to stoji.. dobri smo si kad donesem peršin ili nešto takvo..
idu van iz kaveza kad im dekicu postavim na parket da im se ne skliže... reagiraju na pljesak kad rade nešto što ja ne želim ( tipa grizu nešto)... betty sam čuvala možda 2 puta.. na silu. jedva nekako.. i nije joj se sviđalo... 1 put je bila mirna.. drugi put je već skužila da to ne mora trpeti pa je skočila dolje... boopa sam morala u kutu primit i on je bil mirni...
znali su mi na krevet skočiti pa sam se i ja legla ili sjela na krevet ali me nisu doživljavali...
betty mi zna lizat prste.. pročitala sam tu negdje da je to kao znak poštovanja..? i ona se da dragati. bila vani ili u kavezu.. ali boop bježi od mene kao od največeg neprijatelja.....
moj tata im je napravio kućicu na kat

imaju ispod prostor i tamo ih niko ne vidi a gore najviše vremena provode.. tamo se skupa stisnu i spavaju... i kad je boop gore i kad ga probam podragati bježi po kavezu od mene :/
oni su prije bili kod jedne moje prijateljice... navodno da ih je ona i puštala vani po dvorištu neznam šta sve ne.. ali poznavajući nju sigurno im nije baš previše pažnje posvetila...