ima li šanse da mu tamo ogradite neki prostor, gde će biti bezbedno i gde će mu biti i kavez, ali da može malo i da prošeta? neki deo sobe?
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Marta je napisao/la:
ima li šanse da mu tamo ogradite neki prostor, gde će biti bezbedno i gde će mu biti i kavez, ali da može malo i da prošeta? neki deo sobe?
Cule je napisao/la:Marta je napisao/la:
Dala si mi odlicnu ideju..ima kod dede prostorija koja je nekada bila garaza, pa je pretvorena kao u neku vrstu letnje dnevne sobe, tamo je prijatna temperatura, a dole je teraco i mogla bih jedan ugao ograditi i tu mu ubaciti kavez..tako bi bio iole slobodan, ne bas kao kod nas gde vrslja po celoj kuci, ali opet bi mu bilo super..na dno mu mogu staviti neki stari etison ili mu mozda i ne treba?sta mislite?
Joj altan, nije to bas par dana, nego 15..meni se cini kao citava vecnost..
Cule je napisao/la:ali kad mi je deda rekao da se boji da ga ne zaboravi
Cule je napisao/la:zeko je sve vezaniji za mene..trci mi u susret kad dolazim kuci, trci oko mene kao kuce, pravi osmice da mi je prosto nemoguce hodati, cim sednem skoci mi u krilo u gura se da ga mazim..a o poljupcima da ne pricam, okupana sam od glave do pete..
mmmmmm je napisao/la:
zaljubio se
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.