Odlazak na put bez zeke

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Odlazak na put bez zeke

PostPostao/la Marta » ned lip 19, 2011 17:50 pm

šta da ti kažem-prvo odvajanje od Culeta..ma u stvari nikad nije lako kad ih ostavljamo drugome :mellow:
ima li šanse da mu tamo ogradite neki prostor, gde će biti bezbedno i gde će mu biti i kavez, ali da može malo i da prošeta? neki deo sobe?
Marta
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la altan » ned lip 19, 2011 18:08 pm

Prezivjet ce tih par dana smanjenog pustanja..bitno je da bude bar par sati pusten..ma kad se djed zaljubi nece ga ni zatvarat :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » ned lip 19, 2011 18:33 pm

Marta je napisao/la:
ima li šanse da mu tamo ogradite neki prostor, gde će biti bezbedno i gde će mu biti i kavez, ali da može malo i da prošeta? neki deo sobe?

Dala si mi odlicnu ideju..ima kod dede prostorija koja je nekada bila garaza, pa je pretvorena kao u neku vrstu letnje dnevne sobe, tamo je prijatna temperatura, a dole je teraco i mogla bih jedan ugao ograditi i tu mu ubaciti kavez..tako bi bio iole slobodan, ne bas kao kod nas gde vrslja po celoj kuci, ali opet bi mu bilo super..na dno mu mogu staviti neki stari etison ili mu mozda i ne treba?sta mislite?

Joj altan, nije to bas par dana, nego 15..meni se cini kao citava vecnost..
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » ned lip 19, 2011 22:23 pm

Pa buduci da zivite kuca do kuce, zasto zeku uopce igdje premjestat, neka lipo deda preko dana boravi kod vas, nocu je ionako zeko zatvoren u gajbici-deda spava kod sebe, a ujutro (s obzirom da se stari ljudi dizu s izlaskom sunca) ga pusti... i svima dobro :) zeko nece ni primjetiti da vas nema :)
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la altan » ned lip 19, 2011 23:17 pm

Cule je napisao/la:
Marta je napisao/la:

Dala si mi odlicnu ideju..ima kod dede prostorija koja je nekada bila garaza, pa je pretvorena kao u neku vrstu letnje dnevne sobe, tamo je prijatna temperatura, a dole je teraco i mogla bih jedan ugao ograditi i tu mu ubaciti kavez..tako bi bio iole slobodan, ne bas kao kod nas gde vrslja po celoj kuci, ali opet bi mu bilo super..na dno mu mogu staviti neki stari etison ili mu mozda i ne treba?sta mislite?

Joj altan, nije to bas par dana, nego 15..meni se cini kao citava vecnost..

Stavi svakako na jedan dio nesto..da nije osuden samo na teraco..da se moze maknut ako mu bude prehladno..samo neka djed onda pripazi da mali to ne jede..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Cule » pon lip 20, 2011 22:17 pm

@mmmmmm

I ja sam prvo pomislila da zeku ne premestam, ali kad mi je deda rekao da se boji da ga ne zaboravi, odmah sam odustala od te zamisli..osim toga deda voli da bude u svojoj kuci, tamo mu je sve, a ne bih smeli bas ostavljati zeku samog u kuci..

Danas smo opet pricali o zeki, kaze da ce mu ustupiti letnju sobu citavu..nema kablova, tako da ce zekan biti bezbedan i 24h pusten..gajbica ce mu biti tu sa hranom i vodom i mislim da ce mu biti super..

Jos samo da ja skupim snage za rastanak, bas mi tesko pada..a kao za inat, zeko je sve vezaniji za mene..trci mi u susret kad dolazim kuci, trci oko mene kao kuce, pravi osmice da mi je prosto nemoguce hodati, cim sednem skoci mi u krilo u gura se da ga mazim..a o poljupcima da ne pricam, okupana sam od glave do pete..

Ljubavica moja.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » pon lip 20, 2011 22:21 pm

Cule je napisao/la:ali kad mi je deda rekao da se boji da ga ne zaboravi

e onda uredu :D ma salim se, samo mi je onak prohujalo kroz glavu zasto ga dodatno stresirat kad je kuca do kuce, al i zekanu ce biti malo "zanimljivije", sve mu novo pa ce moci istrazivati...

Cule je napisao/la:zeko je sve vezaniji za mene..trci mi u susret kad dolazim kuci, trci oko mene kao kuce, pravi osmice da mi je prosto nemoguce hodati, cim sednem skoci mi u krilo u gura se da ga mazim..a o poljupcima da ne pricam, okupana sam od glave do pete..

zaljubio se ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » pon lip 20, 2011 22:31 pm

mmmmmm je napisao/la:
zaljubio se ;D

Joj i ja sam.. :loveU: :blushh: :love: :srceeka:

Svi su mi rekli da sam odlepila pod stare dane..a i nisam bas toliko stara.. ;D
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Cule » sri srp 13, 2011 16:11 pm

Evo dosao je i taj dan, veceras putujemo..i radujem se i tuzna sam.. :sad:

Sve pripreme oko zekana su obavljene, dedi je sve objasnjeno do u sitna creva, ostaje mi samo da se nadam da cu ga kad se vratim zateci dobro i zdravo..
Mrvica moja bebela, bas ce mi faliti.. :sad: :sad: :sad:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » sri srp 13, 2011 18:27 pm

Ma bit ce sve ok :wink: Probaj se opustit i uzivat, a ne kao ja kad odem negdje na dan-dva, svako malo zovem i pitam di su, sta rade, jesu jeli, kakve su kuglice :rolleyes:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » sub srp 30, 2011 13:51 pm

Pozdrav drustvo..

Evo mi se vratili juce i zatekli sve u najboljem redu..Cule je super, porastao i sav se nesto zaokruzio..valjda sad menja i dlaku, sav je ocupavio izgleda kao pufna..
Mislila sam da ce bezati od mene, ali se desilo upravo suprotno..prilepio se i ne odvaja se od mene uopste, ne mogu od njega ni da se raspakujem..kad smo krenuli na put ostavili smo pomahnitalog tinejdzera, a sada je to umiljati zeko koji se samo mazi, ljubi i prede..nista od nasih rituala nije zaboravio, dusa moja pametna..
Debeljko moj najlepsi, kako mi je samo nedostajao.. :zeko3:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan