No nakon toga se nekako potrefilo da sam puno bila odsutna od doma, a u glavi mi je cijelo vrijeme bilo, di je sada moja Zeca i što mi radi? Bilo mi je je užasno žao , po cijele dane tako sama u kavezu, a mene nema:((
Tada sam joj odlučila nabaviti mužjaka, ali me bilo strah kako će ga prihvatiti i jel uopće želi nekoga.
A onda sam napravila užasnu grešku. Na forumu nije bilo muškića koji su se udomljavali, ustvari bio je jedan kod Renate, ali u to neko vrijeme još nekako nisam bila spremna uzeti muškića..i dok sam se ja premišljala, on je udomljen , a ja sam se odlučila kupiti zeku, totalna greška

I tako sam uzela prekrasnog crnog zeku, da joj pravi društvo, za kojeg su mi garantirali da je muškić. A znam da u pet shopu ne znaju 100 % iako kažu da znaju

Od tada je prošlo 8 mjeseci..pokušavala sam ih spojiti na sve moguće načine, sve opisane na forumu, čak sam se i preselila u drugi stan, znaći novi teritorij, ali ne pomaže ništa:(
E sad me brine što mala, kako je već narasla izgleda preuzima dominaciju i Zeca kao da se nema više snage boriti s njom za teritorij..mala nju počne naganjati i cijeli je stan njen.
Tako da ih puštam naizmjenice, jer je to prestrašno kako se ne podnose....
Najgore mi je to što mi je Zeca postala ful nekak depresivna, i uopće neće izaći iz gajbe:( ni kada je pustim samu.Izađe na sekundu, tj. ja je izvadim i nakon tri minute si opet legne u gajbu i ne miće se...
To je i najveći razlog zašto od vas tražim savjet....kako da rješim problem i vratim svoju staru Zecu natrag? I jeli moguće da mi , nedaj Bože ugine od depresije i tuge:((?