Navikla sam na Culetovu zaljubljenost, jurcanje za mnom i oko nogu, a o naskakivanju da ne pricam..ali jutros je bio jako cudan..vec sam pisala da legnem jako kasno i tada ga zatvorim u gajbicu, ali on sam udje dobrovoljno i ujutro u pet ustajem i pustam ga..svako jutro me ceka tako sto sedi na guzi i sve se namesta da ga uzmem..onda sledi ljubljenje tako sto ga okrenem na ledja i ceskam i mazim i onda ga pustim da se mota oko mene dok se spremam za posao, pijem kafu i onda jos tura ljubljenja pre nego krenem..
Medjutim, jutros je bio jako ljut..trcao je u krug po gajbici i nije hteo da ga uzmem..ok, ja krenem da ga pomazim, on me ujede i to bas jako..resim samo da mu dam da jede i da ga ostavim na miru, a on pocne jako da frkce na mene..
Zaista ne razumem sta mu moze biti odjednom jer nista apsolutno nismo menjali u nasim ritualima..pusten je, uvek ima hrane i vode, mazimo se i vise nego treba. cak ga i ne grdim kad pravi gluposti, a stalno ih pravi..
Da li i to ima neke veze sa pubertetom ili sam negde pogresila??
Sada ima oko pet meseci..
Kad sam dosla s posla, jos je bio ljut, nije dotrcao do mene kao obicno, tek posle pola sata je sam skocio u moje krilo i izvalio se na ledja..nista ne kapiram..