čudno ponašanje :)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

čudno ponašanje :)

PostPostao/la iwona » pon stu 22, 2010 12:28 pm

moj zeko svako jutro kad ga pustim iz kaveza,obavezno počne kružiti oko moje stolice kod kompjutera,taburea,pravi krugove po stanu :hm:
neznam šta mu je :D
i skužila sam kad idem u drugu sobu,u dnevnu i tako da me često zna pratiti ;D
čak me nekad i zna poslušati kad mu kažem NE i DOĐI(na to se popne na krevet ili dođe zamnom,uglavnom dođe tamo gdje sam ja) :D
sad ja neznam jesam ja to sebi umislila(možda ispadne slučajno ovako) ili stvarno može biti da me sluša :blush:
šta vi kažete??
iwona
Zečić
Zečić

Re: čudno ponašanje :)

PostPostao/la Anby » pon stu 22, 2010 12:38 pm

Zaljubio se :D Je li musko ili zensko, i koliko je star?
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la iwona » pon stu 22, 2010 12:42 pm

muško je,star je godinu i 4 mjeseca :D
ali u šta se zaljubio ? ;D
imam samo njega,nema nikakvo društvo zasad
tj ima jednom tjedno :rolleyes: kad prijateljica dovede svoga zeku(isto mužjak)pa se njih dvojica igraju ;D
iwona
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » pon stu 22, 2010 13:12 pm

U tebe ;D
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la iwona » pon stu 22, 2010 13:19 pm

mmmmmm je napisao/la:U tebe ;D

;D ;D ;D ;D luđak mali :lud: :D
iwona
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » pon stu 22, 2010 21:23 pm

iwona je napisao/la:muško je,star je godinu i 4 mjeseca :D
tj ima jednom tjedno :rolleyes: kad prijateljica dovede svoga zeku(isto mužjak)pa se njih dvojica igraju ;D

a jeste ti i prijateljica sigurne da su oba zeka musko..jer malo mi je sumnjivo da se oni igraju..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la iwona » pon stu 22, 2010 21:31 pm

altan je napisao/la:
iwona je napisao/la:muško je,star je godinu i 4 mjeseca :D

a jeste ti i prijateljica sigurne da su oba zeka musko..jer malo mi je sumnjivo da se oni igraju..

jesu,još su bili mali kad smo ih upoznali ;D
ali se ponašaju kao da su ženka i mužjak :blush:
davno bi imala male zekane da nisu oboje mužjaci(jer sigurno se godinu dana tako igraju) :D
iwona
Zečić
Zečić

PostPostao/la upsy » uto stu 23, 2010 14:25 pm

Tako se Pongo ponaša kad me žica da mu dam papati... :zek:
upsy
Zečić
Zečić

PostPostao/la Leonarda » uto lip 14, 2011 11:44 am

Slušajte ovo...neznam da li je ovo čudno ili ne! ;D Kupila sam svom zeki posudu za hranu...normalno i stavila sam mu unutra hranu...poslije primjetim da on sijedi u toj posudici i da čak spava u njoj...vidjela sam da se često pokakio u zdjelicu! Da li je to normalno ili ne?? :zekoo2:
I love my bunny! :)
(\_/)
(='.'=)
(")_(")
Leonarda
Zečić
Zečić

PostPostao/la ars » uto lip 14, 2011 11:45 am

Leonarda je napisao/la:Slušajte ovo...neznam da li je ovo čudno ili ne! ;D Kupila sam svom zeki posudu za hranu...normalno i stavila sam mu unutra hranu...poslije primjetim da on sijedi u toj posudici i da čak spava u njoj...vidjela sam da se često pokakio u zdjelicu! Da li je to normalno ili ne?? :zekoo2:

Nabavi mu wc pa neće kakati u zdjelicu s hranom. Inače oni voli tako biti neuredni malo, moji vole spavati u wc-u npr, bez obzira što se čitavi kavezi čiste svaki dan.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Jura » uto lip 14, 2011 12:20 pm

to je izgleda od zeca do zeca. Hefneru je čak i WC uredan. Jedino mjesto na koje se hoće pošorat je moj krevet. :belj:

Najbolje mi je kad poslije jela pospremi zdjelicu za hranu ispod podesta. To uvijek radi. :) ...nije šala, stvarno to radi.

Evo, baš sad pere prozore :D
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Cule » sri srp 06, 2011 21:08 pm

Navikla sam na Culetovu zaljubljenost, jurcanje za mnom i oko nogu, a o naskakivanju da ne pricam..ali jutros je bio jako cudan..vec sam pisala da legnem jako kasno i tada ga zatvorim u gajbicu, ali on sam udje dobrovoljno i ujutro u pet ustajem i pustam ga..svako jutro me ceka tako sto sedi na guzi i sve se namesta da ga uzmem..onda sledi ljubljenje tako sto ga okrenem na ledja i ceskam i mazim i onda ga pustim da se mota oko mene dok se spremam za posao, pijem kafu i onda jos tura ljubljenja pre nego krenem..

Medjutim, jutros je bio jako ljut..trcao je u krug po gajbici i nije hteo da ga uzmem..ok, ja krenem da ga pomazim, on me ujede i to bas jako..resim samo da mu dam da jede i da ga ostavim na miru, a on pocne jako da frkce na mene..
Zaista ne razumem sta mu moze biti odjednom jer nista apsolutno nismo menjali u nasim ritualima..pusten je, uvek ima hrane i vode, mazimo se i vise nego treba. cak ga i ne grdim kad pravi gluposti, a stalno ih pravi..

Da li i to ima neke veze sa pubertetom ili sam negde pogresila??
Sada ima oko pet meseci..

Kad sam dosla s posla, jos je bio ljut, nije dotrcao do mene kao obicno, tek posle pola sata je sam skocio u moje krilo i izvalio se na ledja..nista ne kapiram.. :hm:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » sri srp 06, 2011 21:16 pm

Da, da...pubertet :D Imas podivljalog tinejdžera :D salu na stranu, nije njemu to ugodno prozivljavat :wink: ako krene zapisavat okolo, grist, frkcat i slicno razmisli o kastraciji, mada kod nekih zekonja ne znaci da ce to sve prestati ali vecina se nekako smiri pa valjda bude i on...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Cule » sri srp 06, 2011 21:23 pm

Ajme meni, onda imam dva podivljala tinejdzera, zeca i sina.. ;D

Jednom mi se pre desetak dana upisao na krevet, ali sam ga istog momenta zatvorila u gajbicu na pola sata i propisno ga ignorisala..posle je bio kao mala maca umiljat i vise nije ponovio radnju..
Ali ovo frktanje i ujedanje me iznenadilo, a priznajem i rastuzilo..citav dan sam na poslu mislila o njemu, bas mi bilo krivo..evo sad me lize vec pola sata i sve normalno kao da nije bilo jutrosnjeg incidenta..
Videcemo kako ce biti ovih dana..a jos za sedam dana putujemo bez njega..uffff, muka me hvata i tugaaa.. :sad:
Cule
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Anby » sri srp 06, 2011 21:26 pm

Mozda je bio prisutan kad je padao dogovor da cete putovati bez njega pa je gospodin samo protestirao :D
Anby
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan