Pozdrav svima

Nismo se dugo javili, imali smo bili zdravstvenih problema, ali sada smo bolje pa da podijelimo iskustvo.
23.3 smo ja i Bravo otišli na 7. dan kunića da se javimo ostalim kunićima, i tamo su glavni Zecovi vidjeli da Bravo ima ukoso glavicu. To mu je bio prvi izlet autom, pa pretpostavljam da mu je zbog stresa pao imunitet,zapravo još nisam siguran skroz što mu je točno bilo. Uglavnom, oni su odmah nazvali veterinarku, i otišli smo isti tren u vet. amb "Don" . Tamo su mu dali injekcije, i rekli da se vratimo u ponedjeljak. Zeko je bio jako loše, stalno se tresao i jako je bio plašljiv.
Sutradan je bio malo bolje, ali mu je glava bila nakoso, onako 10:30-11h. Nakon par dana je bio skroz normalan, veseo i razigran, samo nakoso
Dobio je terapiju antibiotika, što mu nije bilo lako davati, ali sam ga prevario. Navukao sam sušeno grožđe preko šprice, i onda bi on zagrizao špricu da dođe do grožđa ali do tad bi mu ja ušpricao antibiotik. Kasnije je već to shvatio,ali sam i ja postao lukaviji
Dobio sam od udruge Panacur pastu, koja liječi parazite koji mogu uzrokovati "Head Tilt" . Pasta mu se svidjela, tako da s time nema problema. Sada mu je glava dosta
bolje, stoji onako 11:30-11:45, polako mu se popravlja.
Evo tu bi još jednom htio zahvalit Udruzi na pomoći.
Stavio sam i par slika da vidite kako je zeko izgledao

Prije head tilta :

Nakon head tilta:

Malo poslije :

Jucer:

I za kraj , poljubac svima