21.01.2010.Jučer navečer sam se pružila na Donov jastuk od kauča,pa se on nije snašao kako da se popne na isti,pa sam ga nagovarala: "Na leđa,ajde preko leđe mi pređi.Ne boj se!" Ali kako sam prije ležala na boku,skočio mi je na bok,i skočio iza mene na jastuk.I ja gledam ma sigurno se neće usuditi..kad ono hopla skočio mi je na leđa!I tako je cijelo vrijeme skakutao na moja leđa,što je meni jako pasalo,kao masaža,a i lijepo se osjećam kad ovaj skače po meni.Onda sam prvi put vidjela njegov zecoples.Ako je to bio zecoples.Počeo se naglo,hiperaktivno,i brzo okretati,tj. poskoči i okrene se,pa je trčao okolo(jaako brzo),pa je preskakivao svašta,ali se najviše okretao,trzao,i onako trči trči trč,stane,odbaci se(skoči) par cm naprijed i nastavi trčati!Ja sam u sedmom nebu,sad je,eto,u kavezu,malo leži,ali jučer.....dala sam mu svoju plišanu svinju,a ovaj mali odmah okrenuo svinju na trbuh,njuškao svinji guzu(haha) i grizao joj repić,ja okrenem glavu,pogledam u njega i oči mi ispadnu.On se brzinom vjetra trese nad svinjom(da mi prostite seksa),a repić(njegov) maše maše uf..ja vjerovt nisam mogla,a od šoka sam pljesnula rukama a ovaj je prestao i legao da se odmori.Onda,kako sam čula da nekada ženke maze glavom mužjaka jer žele da ih ljubi,ovaj je bez beda ljubio svinju,nije htio prestati,a mene neće,meni ne želi dati pusu,pa sam se naljutila i na svinju i na njega i iz ljubomore bacila svinju na kauč

No dobro ajd... baš sam sretna kako napreduje,jučer je papao prvi put korijen perčina,ogulila sam ga i osušila(zamotala u kuhinjski papirnati ručnik i stisnula jako),baš je uživao,evo idem mu opet napraviti "platu" sa zelenišem,staviti ću mu peršina,mrkvice,lišće peršina i još šta nađem,imam isprintan cijeeli zeko jelovnik,na 6 strana

:) Bokić!