hvala vam svima na brzim odgovorima, znala sam da mogu racunat na vas. Malecka nije docekala iduce jutro budna

Nisam to mogla odma napisat, dva mrtva tjelesca su me dotukla. Nisam ocekivala takav kraj, ona je bila zaigrana (lovila je svoju sjenu, ja san je izbezumljena gledala cilo popodne, stvarno nisan nikad imala nista s mackama i svaki njen skok mi je bio show, radila mi je toplo oko srca), odma smo nabavili zamjensko mlijeko, bila je na toplom i sigurnom, isplanirala sam sve za nju, za nas i nju, nije bilo bitno kad ce se i oce li se uopce udomit, isplanirala san do u detalje kako cu bit njen rob sve dok je s menon...
Ne znan sta bi vise napisala. Da bar nista ovakvo nisan morala napisat, sebicna san jer mi je toliko tesko..a sta mi fali, a kako je njima dvima bilo..
Od ovog sta smo kasnije kupili imam: Canina zamjensko mlijeko, Hills paketice hrane za mace od 1mj, dudu, vlazne maramice... Ako kome treba, tu je, ja sam sad u Zg.
"Lots of people talk to animals, not very many listen though, that's the problem" B.Hoff