Kiara je napisao/la:to kad gricnu, samo se igraju,to ne može nauditi zeki...eto ja sam imala problem da kad kiara skokne na zeusy gricka ju po tijelu...valjda je to zavođenje....i tako sam skužila da to rade i mala niky i zeusy...
kada se zekiči ljube,oni se onako grickaju,pa mu ne može biti ništa...ali bolje pripazi, sad dok je tek zeko došao na njen terotorij
kiaric malko brkas loncice, naime vise puta smo pisali kako to bas MOZE biti opasno za zeku.
naime prva pogreska je bila lovcu za "drustvo" dovesti lovinu, to je valjda jasno. naime postoji i wiskas od kunica?

drugo - mogu se oni sloziti definitivno, medjutim, moguce su i ozljede, pa i kobne situacije, bilo da se radi o psu ili mački, jedan tužan primjer imaš dole u "ostali ljubimci" podforumu. Naime zeke više nema...
što mislim pri povredi zeke? Mace se igraju i zubima i panđama, dovoljno je da jednom pikne krivo zeku i eto apcesa. Mace i kunici se NE IGRAJU na isti nacin, i to sto mislis kiara da ti ugrizi ne smetaju - smetaju. isto tako se moze desiti da zeusy dobije apces ako udje bakterija gdje ju je kiara ugrizla.
ako zelis probat ih sprijateljiti - i to je moguce, u dosta slucajevima mace se obicno i boje kunica. ALI, to nikako ne smije biti dok zeko ne razvije svoju prirodnu veličinu, sada je zbilja prelaki "plijen" i trebate toga biti svjesni. maca je zvijer, a kunic plijen.