Ubili su mi macu!

Jednom ćemo opet biti skupa:(

Moderator/ica: Lady Stardust

PostPostao/la Tajcy » sri ožu 05, 2008 18:56 pm

Skidaj mu/joj prezime s kaslića to zna itekako iritirati!
Napiši mu na kaslić da je ubojica,....stavi mu u kovertu metak i baci u kaslić pa neka si gad misli.Nakon toga sigurno nebude spavao.....grrrr :ljut:
Ma svašta bi ja njemu radila :ljut:
slikaslika
Tajcy
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Kiara » sri ožu 05, 2008 21:15 pm

ja sam istomislila predložiti da mu na kaslić napišeš ubojica, ali bolje ovako, to će ga puno više koštati....joj kako mrzim te ljude, i želim da se napate što više
slikaslikaslika
Kiara
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kikica Lili » sri ožu 05, 2008 21:44 pm

jooj, ne baš ubojica pisat po kaslicu...onda će on/ona biti žrtva!! a to svakako nije!!!
ovo s ljepilom mi se sviđa hihi - podmuklo- hihi!!
Kikica Lili
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Josipa & Sanja » čet ožu 06, 2008 0:52 am

Užasno! Neki ljudi stvarno nemaju osjećaje. Jadna mačkica, i to baš kad je trebala ići na sigurno.

Definitivno treba nešto poduzet. Ono s ljepilom i nije tako loša ideja, ako si sigurna da znaš krivca!
Josipa & Sanja
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zeko Simba » čet ožu 06, 2008 8:17 am

:sad: :sad: :sad: uvijek nanovo zgrožena "ljudskim" ponašanjem

Kad dođem u ZG ja ću mu auto izlupat :ljut: :ljut: :ljut: kretnečina
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la tina m » čet ožu 06, 2008 19:06 pm

Nemam riječi. Umjesto da ovo naprave trebali bi se povoditi za mojom prijateljicom Tamarom koja je udomila dvije mačke koje su također bile lutalice! Danas je sretna zbog toga. Ispunjavaju je! Ovo je strašno! Prokleta gamad! Ne kaže se uzalud, kakav si prema životinjama, takav si i prema ljudima! :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut: :ljut:
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Oskar » sri ožu 19, 2008 20:05 pm

Ovo je stravično!
Sličan slučaj smo i mi imali, na sreću je dobro prošlo!
Prošle godine nam se narančasta maca uvukla u podrum nebodera.
Moja sestra ju je čula kak mijauče, pa smo joj svaki dan nosili hrane i vode dolje, dok je nekako ne izvadimo van.
(Mislimo da je čak i mlade nosila)
No, kak je maca bila divlja... nismo ju uspjeli uhvatiti samo tako dok ne nabavimo lovilicu.
U međuvremenu su se babe počele buniti kak maca smrdi i njezina hrana i sve, i dok sam ja bila na faksu... uzele stvar u svoje ruke.
Isto su ju otjerale van sa nekom ogromnom metlom, deranjem i lupanjem po ulazu.
Na sreću je uspjela pobjeći van.
Oskar
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Milica.Malisha » pet ožu 21, 2008 13:19 pm

i u mojoj zgradi su isto primitivci....
Imam dva psa lutalice o kojima brinem i koji su chipovani na moje ime.Oni uvek borave jednu autobusku stanicu od moje zgrade i ja sam isla svaki dan po njih,pa ih dovedem do moje zgrade i nahranim ih,posle oni budu malo tu,pa odu.U pitanju su kuja i muzijak.Kuja je par puta ostala ispred zgrade a dva puta u zgradi i jedan komshija je poceo dizati frku kako ce ona nekoga ujesti....
a sto je najgore taj primitivac je nju nazvao Sharplaninac,a ona niti je velika kao sarplaninac niti lichi na njega,vec deluje kao meshanka vuchijaka samo je manja od vuchijaka i jos plus ima tek 8 meseci....
taj isto komshija je jednom zgnjechio jedno shtene vratima od ulaza NAMERNO,samo zato sto je shtene lezalo ispred ulaza,nije cak bilo ni u zgradi...
a machaka jadnih su se otarasili tako sto su popravili interfon i bravu da bi se vrata zatvarala kako machke ne bi ulazile....jadne su celu zimu provele napolju na -10 stepeni celzijusa.... :sad:
a cela frka oko machaka je bila posto ulaz smrdi na machiju kaku i oni su glupaci mislili da to lutalice machke kake,a zapravo to rade machke od jedne babe iz ulaza,tako da je smrad ostao,a machke jadne su napolju...
sada su obe trudne,a ne mogu da ih uhvatim da ih odnesem na sterilizaciju....ne znam sta cu sa njima

mrzim svoje komshije :ljut:
Milica.Malisha
Zečić
Zečić

PostPostao/la zeko Simba » pet ožu 21, 2008 13:34 pm

I ja ih mrzim, otrova bi im dala
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Catie » pon lis 13, 2008 11:18 am

Oprostite ljudi što vadim teme iz naftalina, ali eto, zglob mi uganut, moram mirovati pa se upoznajem s forumom. Ova me tema zgrozila.
Dakle, mene zanima je li ovo sadističko govno ikad dobilo super glue u bravu? J. ovu državu - da se radi po zakonu, smeće bi platilo plaću, dvije, tri globe za ovakvo što, ili u zatvor 2 mjeseca, pa bi se naučili, smeće prokleto.
Ma otrovala bih ga samo ovako, da ne smrdi po svijetu, fuj gad sadistički, bolesni!
Nije mi inače navika ovako prosto pisati po forumu - možda i nije u skladu s pravilima, ali nemam finih riječi za ovo nešto.
Catie

PostPostao/la Lady Stardust » pon lis 13, 2008 12:55 pm

:no talking: nesmem nis reci :no talking: ali je ;D
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Catie » pon lis 13, 2008 22:14 pm

;D ;D ;D
Catie

PostPostao/la tina m » pet lis 31, 2008 19:00 pm

Danas mi je postupak onog đubretara Šuflaja na poslu doslovce digao tlak!!! Zgrožena sam. Imali smo gablec negdje oko 10 sati i jedna od maca koje se motaju oko naše baze je ušla unutra i mnjaučući molila za hranu. dobila je nešto kostiju od mesa sa roštilja i kad je to pojela počela je opet mijaukati ovog je to iziritiralo ni nekaj je opsovao. Ja sam se digla i ponudila maci ostatak svog sendviča. Nije ni stigla pojesti. ONAJ SUPAK se dignuo i jadnu macu doslovce nogom šutnuo kroz vrata. Ostala sam sleđena od grozote. :sad: :sad: :sad:
ZAŠTO, ZAŠTO JA UVIJEK MORAM RADITI S TAKVIM PRIMITIVCIMA. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Moje ljubavi: moj ovnoliki kunić Đuro Ptice Grupa Magazin,Hajduk i Torcida
Uživaj dok ti je dato da si slobodna
kasnije rijetko ćeš moći.
tina m
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Catie » ned stu 02, 2008 9:34 am

Čuj, raditi s primitivcima je pravilo, a ne izuzetak, nisi nažalost jedina.
Inače, to što je napravio je protuzakonito, ali kako zakon ovdje ne znači puno, trebalo ga je nokautirati na licu mjesta, za njegovo dobro, da se nešto nauči.
Je li povrijedio jadnu macu?
Crko dabogda.
E ako imaš kakvih frendova iz Torcide, a sportskih navika kao BBB, možda bi ti mogli malo iz sporta vratiti ovome milo za drago u ime jadne mace.
Catie

PostPostao/la Tiaret » sub stu 08, 2008 22:38 pm

koja gamad! :cry:
nemogu vjerovat....
god:5
[img]http://i233.photobucket.com/albums/ee274/Tiaret1/g065.gif[/img]
Tiaret
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Najtužniji dio foruma

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.