i u mojoj zgradi su isto primitivci....
Imam dva psa lutalice o kojima brinem i koji su chipovani na moje ime.Oni uvek borave jednu autobusku stanicu od moje zgrade i ja sam isla svaki dan po njih,pa ih dovedem do moje zgrade i nahranim ih,posle oni budu malo tu,pa odu.U pitanju su kuja i muzijak.Kuja je par puta ostala ispred zgrade a dva puta u zgradi i jedan komshija je poceo dizati frku kako ce ona nekoga ujesti....
a sto je najgore taj primitivac je nju nazvao Sharplaninac,a ona niti je velika kao sarplaninac niti lichi na njega,vec deluje kao meshanka vuchijaka samo je manja od vuchijaka i jos plus ima tek 8 meseci....
taj isto komshija je jednom zgnjechio jedno shtene vratima od ulaza NAMERNO,samo zato sto je shtene lezalo ispred ulaza,nije cak bilo ni u zgradi...
a machaka jadnih su se otarasili tako sto su popravili interfon i bravu da bi se vrata zatvarala kako machke ne bi ulazile....jadne su celu zimu provele napolju na -10 stepeni celzijusa....
a cela frka oko machaka je bila posto ulaz smrdi na machiju kaku i oni su glupaci mislili da to lutalice machke kake,a zapravo to rade machke od jedne babe iz ulaza,tako da je smrad ostao,a machke jadne su napolju...
sada su obe trudne,a ne mogu da ih uhvatim da ih odnesem na sterilizaciju....ne znam sta cu sa njima
mrzim svoje komshije