Imam puno pitanja, želim puno učiti o malim slatkim stvorenjcima našim

Kratko sam nas predstavila ovdje: http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f=11&t=5038
Dakle Pongo (zovimo ga tako ovaj tjedan

Pitanje br. 1: Kutnjake mu nitko nije pogledao, bar ne koliko sam ja skužila...dal' bi to trebalo obaviti? On je sad ok. Počeo je opet sve papati, živnuo je...micek mali nije više ni vodu iz pojilice mogao piti, sva sreća da je stalno van gajbice i da mu je voda i u jednoj zdjelici, tak da nije bio žedan, a i na vrijeme smo reagirali...
Pitanje br.2: Počeo se prilično linjati...pretpostavljam da dobiva pravo krzno (15-ti tjedan). Kaka normalno, kuglica ima dovoljno, no primjetila sam tu i tamo (1/30) spojene kuglice po dvije...dlakom

Inače papa Cuni junior...Veliki je zeko. Vele u Bubi da je jaaaako velik za svoju dob!
Pitanje br.3: Pongo je stalno van kaveza koji mu služi isključivo kao WC. Spava u sobi sa mojom kćeri i to ispod njenog kreveta. Dolje je parket. Ima naravno i tepih i jastuk i štošta, no on voli provoditi dane na parketu. Ne znam koliko mu to može škoditi

Inače, jako je uredan, piški i kaka isključivo na wc...ali, pojavio se problemčić. Zadnjih par dana je zabrijao da mu je Helenin (kćer) krevet wc... Ima li kakv sistem da mu objasnim da nismo time zadovoljni

Pitanje br.4: Obzirom da se linja, da je jako velik, da mu probava za sada savršeno funkcionira, a da ne želi malticu ni okusiti, dala sam mu jučer malo jabuke...koju je jako slatko pojeo. Kuglice su danas cijeli dan baš kak treba. Da li smijem u malim količinama polako uvoditi voće, da bih došla do banane i ananasa kao prevencije začepa (umjesto maltice)
Mislim da sam pitala akutne stvari...
Molila bih za pomoć...