)Još uvijek je dosta zatvorena, mazi se na kratko i to obično ispod kreveta (ruke su mi se sigurno produžile od svakodnevnog istezanja
) pa mi se čini da nije potpuno opuštena i sretna.. Voljeli bi joj priuštiti društvo ali nisam sigurna koliko će nam smetati činjenica da živimo u garsonjeri i da nemamo dvije odvojene prostorije za slučaj da se ne slože odmah (ili uopće).. Pa prije nego pitam ja vas - što vi mislite? Nera će uskoro navršiti 5 mjeseci - čini mi se da je idealno je sada skompat s nekim.. A kad ćemo si mi moći priuštiti veći stan-tko zna! Plus što mogu proći mjeseci prije nego nađemo idealnog dečka (pogotovo zbog naše lokacije-mislim da bi u Zagrebu bilo puno lakše i brže, makar ne mora značiti..)
Udomiti ili bolje još ne?

u Zadru smo i podstanari.. nekako sam zaključila da nema baš ljudi iz Zd sa zecovima na forumu, budući da nema ni preporučenog veterinara..

Napredujemo mi, ali sitnim koracima.. Neka, mi se veselimo njenom svakom malom pomaku, oslobađa se svakim danom sve više.. Ali,čitajući tu na forumu o društvenom životu kunića voljela bi da i njoj možemo priuštiti društvo..

To bi bilo ko da mi netko zabrani da živim u stanu sa svojim djetetom.. A kad smo već kod toga-Nera je puno urednija od mnogo klinaca. 
Jedini savjet je polako. I moja je bila preplasena i trebalo nam je dugo da sagradimo odnos koji sad imamo.